Tuoksukynttilä, Healing + vuorikvartsi

Loppuunmyyty

Ihana käsintehty ekologinen kynttilä, jota voit käyttää healing työskentelyssä tai tehdä healing meditaation kynttilän ja kiven kanssa. Tässä kynttilässä on tuoksuna lotuksenkukka- ja vaniljaöljy sekä kivenä vuorikvartsi. Kivi on irrallaan kynttilän päällä, joten saat sen helposti pois ennen sytyttämistä. Kiven koko n. 2-3 cm ja kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm.

Lotus-vanilja: Lootuksenkukka symboloi uutta alkua, onnea, voimaa ja kestävyyttä. Sitä voidaan käyttää parantamaan rakkautta, puhdistamaan sekä suojelemaan. Se luo rauhallisuutta ja tasapainoa. Myös hyvä vapauttamaan ahdistusta ja unettomuutta. Vaniljan tuoksu energisoi, tuo onnellisuuden tunnetta, elinvoimaa ja palauttaa voimia. '

Vuorikvartsi (kirkas kvartsi, vuorikristalli): Kivellä on mestariparantajan ominaisuuksia. Kirkas kvartsi on erittäin arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta mielestä, jotta se kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Sitä pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Vuorikvartsi on erinomainen chakrojen avaaja sekä auran puhdistaja.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän paloaika on n. 25 tuntia. Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä, rypsiöljy on GMO vapaata rypsiä, joka on valmistettu Saksassa. Kynttilä on valettu kierrätettyyn lasiin Rypsivaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Rypsinsiemen auttaa ja suojaa maaperää tuleville viljelykasveille sekä kasvi itsessään tuottaa öljyä ja rehua. Lopun kasvivahan saa helposti puhdistettua kynttilälasista, jolloin voit käyttää sitä uudestaan tai valaa vaikka oman kynttilän siihen. Tarpeettomana vie käytetty astia lasinkierrätykseen.

10,90 €