Tuoksukynttilä, Peace + howliitti

Ihana käsintehty ekologinen kynttilä, jota voit käyttää rauhanomaisen tunnelman lisäämiseen tai tehdä rauhan meditaatio kynttilän ja kiven kanssa. Tässä kynttilässä on tuoksuna Oudh ja kivenä howliitti. Kivi on irrallaan kynttilän päällä, joten saat sen helposti pois ennen sytyttämistä. Kiven koko n. 2-3 cm ja kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm.

Oud (arabiaksi oudh) tuoksua arvostetaan sen lämpimän makean tuoksun takia, johon sekoittuu puumainen ominaisuus. Oud öljy saadaan agarpuun pihkasta, tämä pihka on mystisyyttä lisäävä puun pihka, jota käytetään mm. meditaatioon, alitajunnan avaamiseen ja elämänenergian eli chin tasapainottamiseen. Tuoksut näissä kynttilöissä ovat mietoja ja pehmeitä.

Valkoinen howliitti on yhdistää sinut korkeampaan henkiseen tietoisuuteen ja valmistelee mieltä viisautta ja oivalluksia varten. Jos laitat sen kolmannen silmän päälle, se auttaa avaamaan muistoja menneistä elämistä. Jos käytät tätä meditaation aikana, se avaa intuitiiviset kykysi; parantaa telepaattista, psykometristä ja näkemisen kykyä. Muistuttaa sinua yhteyden muodostamisesta kuuhun, sen sykleihin ja kuun värähtelyihin. Howliitti on erittäin rauhoittava kivi ja sitä sanotaan myös unikiveksi eli se auttaa unettomuudessa, joten myös hyvä unien tuoja. Voit laittaa esim. tyynyn alle auttamaan uniongelmissa.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän paloaika on n. 25 tuntia. Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä, rypsiöljy on GMO vapaata rypsiä, joka on valmistettu Saksassa. Kynttilä on valettu kierrätettyyn lasiin Rypsivaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Rypsinsiemen auttaa ja suojaa maaperää tuleville viljelykasveille sekä kasvi itsessään tuottaa öljyä ja rehua. Lopun kasvivahan saa helposti puhdistettua kynttilälasista, jolloin voit käyttää sitä uudestaan tai valaa vaikka oman kynttilän siihen. Tarpeettomana vie käytetty astia lasinkierrätykseen. 

10,90 €