Tuoksukynttilä, Visions + sodaliitti

Soijavahasta käsintehty ekologinen kynttilä, jota voit käyttää aktivoimaan mm. visioita ja mielikuvitusta. Tässä kynttilässä on tuoksuna Agarpuu ja kivenä sodaliitti. Kivi on irrallaan kynttilän päällä, joten saat sen helposti pois ennen sytyttämistä. Kiven koko n. 2-3 cm ja kynttiläpurkin halkaisija on 8cm (korkeus irtokannen kanssa 8cm).

Tuoksu: Kynttilän tuoksu on agarpuuöljystä. Se tehdään agarpuun pihkasta tai puun kuoren osista ja sitä käytetään mm. meditaatioon, alitajunnan avaamiseen ja elämänenergian tasapainottamiseen. Agarpuu on psykoaktiivinen ja sitä käytetään henkisillä matkoilla, valaistumiskokemuksissa. Se myös selkeyttää ja maadoittaa. Tiibetiläiset munkit käyttävät agarpuuta tuomaan energiaa ja rauhoittamaan mieltä sekä henkeä.

Sodaliitti: Sodaliitti on yhteydessä kolmannen silmän chakraan, joten se vahvistaa psyykkisiä kykyjä eli intuitiivisia aisteja ja sisäistä tietämystä. Puhdistamalla ja aktivoimalla kolmannen silmän chakran, saat helpommin yhteyden sisäiseen viisauteesi. Tämän kiven kanssa työskenteleminen voi olla erityisen tehokasta intuition vahvistamiseen, koska se rauhoittaa yliaktiivista mieltä, jotta voit todella kuulla sisäisen äänesi puhuvan sinulle. Kun mieli hiljenee, kuulet intuitiiviset viestit selkeämmin. Tämä kivi auttaa myös parempaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon eli avaa ja hoitaa kurkkuchakraa. Voit asettaa kiven joko kolmannen silmän päälle tai kurkkuchakran päälle, jos tahdot puhdistaa ja poistaa tukoksia näistä energiakeskuksista.

Lisätietoja kynttilästä: Paino 200 grammaa. Paloaika n. 55 tuntia. Soijavaha on myrkytöntä ja se on helppo pestä purkista pois kun kynttilä on palanut loppuun. Suositus on polttaa vähintään yksi tunti joka kerta kun kerta kun kynttilä sytytetään parhaan palamistehokkuuden varmistamiseksi. Älä polta pidempään kuin 4 tuntia kerrallaan. Katso että sydäntä on n. 0,5 cm joka kerta kun sytytät kynttilän, jos sitä on enemmän kannattaa typistää sydänlankaa. Lopeta käyttö, kun pohjassa on 1,3 cm vahaa.

Turvaohjeet:

  • Älä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.
  • Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.
  • Polta kynttilä lämmönkestävällä alustalla tai sopivassa pidikkeessä.
  • Pidä poissa vedosta.
  • Älä liikuta astiaa ennen kuin vaha on kovettunut.

Alkuperä: Nämä kynttilät on valmistanut minulle Song of India yritys. Song of India on perheyritys, jonka heidän isoisä perusti vuonna 1932, kun hän tahtoi alkaa valmistamaan omia tuoksusekoituksia luonnon tuotteista kuten yrteistä, kukista, kasveista, juurista jne. Hän opetti parfyymien, öljyjen ja suitsukkeiden teon hänen pojalleen ja vuosien saatossa tämä pieni perheyritys on kasvanut + tuotekategoria on laajentunut. Mutta jotkut asiat eivät ole oikeastaan muuttuneet. Ikivanhaa perinnettä luoda kauniita tuoksuja eteeristen öljyjen avulla noudatetaan edelleen. Song of Indian tuotteita kaupassani on mm. Organic Goodness tikkusuitsukkeet, tuoksupussit, tuoksuvahat ja tuoksuöljyseokset 

24,90 €