Verikivi/bloodstone, Kiina (M-koko)

Nämä kivet ovat kooltaan n. 2 x 2 cm/ 2 x 3cm.

Shamaanittaren info: Tästä kivestä on erilaisia variaatioita eli monet Intiasta tulevat kivet ovat tummanvihreitä, joissa on "veripilkkuja" ja nämä kiinasta tulevat kivet ovat enemmän tummanharmaita, joissa on juovia ja punaisia pisteitä. Verikivi on jasperin variaatio, jossa punaiset pisteet aiheuttaa hematiitti (rautaoksidi). 

Verikivi on erittäin suojeleva kivi ja se on erityisen hyödyllinen tapauksissa, jos sinua uhataan. Olipa kyse fyysisestä väkivallasta, kiristyksestä tai vain jostain negatiivisesta henkilöstä työpaikallasi, joka uhkaa tehdä elämästäsi vaikeaa, voit verikiven avulla luoda psyykkisen esteen itsesi ja uhan välille. Yhdessä toisten kivien kanssa voimistat tämän kiven vaikutuksia esim. ametistin kanssa pystyt luomaan koko kehoa kattavan suojauksen. Verikivi sopii myös koulukiusatuille lapsille eli kiven voi ommella esim. takin sisään tai kantaa sitä jotenkin muuten mukana suojelemassa. Se tuo voimaa ja auttaa käsittelemään emotionaalisia traumoja. 

Kaikki haavat yleensä paranevat ajan kanssa sekä verikiven avulla. On olemassa vanha sanonta: "viimeiseksi tehty virhe on paras opettaja elämässä". Jos kaikki asiat elämässä näyttää menevät väärin, voit meditoida kiven kanssa ja sanoa itsellesi että "otan vastaan kaikki haasteet ja voitan ne". Voit pitää kiveä kädessäsi tai katsoa sitä samalla kun toistat affirmaatioita mielessäsi tai ääneen. Tällä kivellä on myös fyysisesti kipua helpottavia ominaisuuksia eli sen voi laittaa siihen kehon kohtaan, jossa tuntuu kipua. Se myös helpottaa verenkiertoa ja sitä voi käyttää jos on tiedossa joku kestävyyttä vaativa urheilusuoritus.

4,00 €