Vihreä aventuriini, iso hiottu

Uniikki kpl vihreää aventuriinia, jonka alkuperä on Brasilia. Tämän kiven koko on n. 6 cm x 3,3cm x 2 cm. 

Jalokivimaailmassa aventuriinia sanotaan yhdeksi onnekkaimmaksi kiveksi, joka kutsuu onnea ja vaurautta omistajansa elämään. Aventuriini on erinomainen kivi ehkäisemään energian vajetta (energiavampyyreiltä) tai elektromagneettisesta stressistä johtuvaan energian vajeeseen. Hyödyllinen kivi jos tekee kristallimandaloita ympäristön saasteita vastaan.

Työpaikalla: Vihreä aventuriini kannustaa empaattiseen johtajuuteen ja luo menestystä uralla. Se purkaa negatiiviset tilanteet ja kääntää ne toiseksi. Voit asettaa kiven työpöydän joka kulmalle tai laatikoihin, jos sinulla on työystäviä, jotka imevät sinusta energiaa. Tämä on myös vaurauden kivi, jota sanotaan rahamagneetiksi. Voit yhdistää sen esim. tiikerisilmän kanssa houkuttaaksesi vaurautta puoleesi. Se auttaa kilpailijoita tai pelaajia voittamaan onni puolelle.

Aventuriinin ominaisuudet liittyvät sydän chakraan, mikä tekee siitä voimakkaan kiven rauhoittamaan negatiivisia tunteita, kuten vihaa, joka usein juuttuu sydänkeskukseen. Helpottaa ärtymyksen tunteessa myös. Se auttaa sinua näkemään ja arvioimaan vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia sekä edistää emotionaalista toipumista. Tasapainottaa mies-nais energiaa. Aseta Aventuriini sydämeen tai vatsan päälle saadaksesi siitä nämä positiiviset, parantavat tunteet. Kun hengität syvään ja rentoudut, tunnet kuinka kivi vapauttavaa negatiivisuuden kehosta ja energiasta ympärilläsi ja tunnet kuinka aurasi täyttyy kirkkaalla valkoisella valolla, joka kannustaa harmoniaan ja rauhallisuuteen henkisellä matkallasi. Voit myös istu rauhallisesti ja pitää kiveä kädessäsi (ainakin 20 minuutin ajan) päästäksesi Aventuriinin positiiviseen energiaan.

Fyysisesti vihreä Aventuriini on joka puolella toimiva parantava kivi, josta on hyötyä keuhkoille, maksalle, onteloille ja sydämelle. Jotkut käyttävät tai kantavat vihreää Aventuriinia älykkyyden, havaintokyvyn ja luovuuden lisäämiseksi. Jotkut jopa käyttävät sitä näkökykynsä parantamiseksi!

Historiassa: Aventuriin merkitys tulee italialaisesta sanasta 'a ventura' . Nimi tulee Italialaisesta ventura- lasityyppistä, joka keksittiin vuoden 1700 tienoilla. Nimi valittiin kivelle siksi, koska aventuriinin pinnassa on myös lasimainen heijastus. Aventuriini sisältää micaa, joka on mikrokiteisestä kvartsista muodostunutta kiillehiukkasta ja tämän takia kivi tunnetaan sen valossa kimaltelevasta pinnasta. Vihreän aventuriinin värit vaihtelevat vaaleammasta tummempaan vihreään. Vihreän Aventuriini tärkein lähde on Intia ja tästä kauniista kivestä tehdään helmiä, sitä upotetaan laatikoihin, siitä muotoillaan hahmoja tai muita taideteoksia. Se tunnetaan mahdollisuuksien kivenä ja se on erinomainen myös omassa kristallikokoelmassa. 

10,00 €