Vihreä Jade (Nefriitti)

Rumpuhiottuja kiviä, joiden koko on n. 2 cm x 3 cm. Alkuperä: Kiina. 

Shamaanittaren info: Vihreä jade (nefriitti) hyvin suojeleva kivi, joka suojelee käyttäjäänsä vahingoilta ja luo harmoniaa. Jade on rauhallisuuden ja puhtauden symboli; tarkoittaa rauhallisuuden kautta kerättyä viisautta. Se lisää rakkautta ja hoivaamista. 

Fyysisesti: Vihreä Jade keskittyy pääasiassa sydämen alueelle, joten se on hyödyllinen kaikenlaisissa sydänongelmissa. Se voi rauhoittaa hermostoa ja auttaa puhdistamaan verta ja kehon nesteitä. Voidaan käyttää paranemiseen pitkän sairauden tai leikkauksen jälkeen. Se on erinomainen munuaisongelmien ja lisämunuaisten hoitoon. Jade poistaa myrkkyjä, uudistaa luusto- ja solujärjestelmää. Se auttaa myös hedelmällisyyteen ja synnytykseen. 

Tunteet/Mieli: Rauhoittaa mieltä sekä vapauttaa negatiivisia ajatuksia. Stimuloi ideoita ja auttaa muistamaan tärkeitä unia. Vihreä Jade on perinteisimpiä ja tehokkaimpia runsauden - hyvinvoinnin, vaurauden ja hedelmällisyyden kristalleja. Jade voidaan käyttää myös houkuttamaan rahaa elämääsi. Luo positiivinen visio rahasta ja visualisoi itsesi käyttämässä rahaa luovasti ja tuottavasti samalla kun pidät kiveä vahvemmassa kädessäsi. Kun teet tärkeitä päätöksiä liiketoimissa, käytä jaden energioita pitämällä sitä, kun mietit toimintatapoja. Jade vahvistaa mielen kykyjä sekä auttaa selkeissä päätöksissä. 

Nefriitti on kalsium-magnesiumsilikaatti, jolla on sileä pintalakka ja vahamainen kiilto, yleensä sitä löytyy valkoisena, keskivaaleasta aina syvään oliivinvihreään, ruskeana ja mustana.  

6,00 €
Please select variants first