Witches Wisdom Tarot

Vipa kpl

Nämä kortit poistuvat kaupan valikoimasta. Jäljellä 1 kpl. 

Korttikotelo aukee sivusta näppärästi ja siinä on magneetti. Korttien lisäksi mukana opaskirjanen, jossa tekijän lisätietoa kortteihin liittyen. Tässä pakassa tarotkorttien numerointi ei ole perinteinen. Mukana käytännöllinen ja kaunis korttipussukka, joten voit kuljettaa kortteja pussukassa mukana.

Hieman lisätietoa näistä korteista: Korttien tarkoitus on avata käyttäjälleen että mitä tarkoittaa olla noita, viisas, joka elää kunnioittaen maata, elämää ja kauttamme virtaavaa taikuutta. Tämä pakka on suunniteltu käytettäväksi paitsi harjoittaville noidille, myös kaikille, jotka etsivät käytännön vastauksia, jumalallista opastusta tai apua esteiden voittamisessa. Näiden korttien tekijät eli wiccalaiset kirjailijat Phyllis Curott ja Hedgewitch Danielle Barlow ovat sukeltaneet syvälle perinteisten arkkityyppien ja Rider-Waite-Smith-pakan symboliikan alle. 

Isot arcanat eivät ole ihan perinteiset eli numeroinnit menevät päinvastaisessa järjestyksessä. World eli maailmakortti, joka normipakoissa on XXI, on tässä pakassa nro 1 ja tästä lähtee kortit eteenpäin eli esim. nro 3 on Aurinko (normaalisti aurinko on XIX) ja nro 4 on Kuu (normaalisti kuu on XVIII) jne.

Pienissä arcanoissa elementit on vesi (maljat), tuli (sauvat), ilma (miekat) ja maa (lantit).  Hovikortit on nimetty seuraavasti: lähetin tilalla on Messenger eli viestintuoja, Ritarin tilalla on Witch eli noita, Kuninkaan tilalla on Craftsman eli käsityöläinen ja Kuningattaren tilalla on Goddess eli Jumalatar. 

 Korttien kuvitukset ovat mielestäni oivaltavia ja hyvin luonnonläheisiä, niissä on luontoa, eläimiä sekä muinaista symboliikkaa esim. Goddess of Air (eli miekkojen Kuningatar) on kuvattu Grandmother Spider hahmona. Korttien mukana on kattava opaskirja, jossa on lisätietoja kortin merkityksestä. Opaskirjan lopussa on myös taulukko, josta voit tarkistaa mitä korttia kyseinen ison arcanan kortti edustaa Rider taroteissa. 

30,00 € 40,00 €