Yule tuoksu: Mandariini eteerinen öljy (luomu)

Sertifioitu luomuöljy mandariini tuo iloa ja lievittää kipuja. Käytä diffuuserissa tai tuoksulyhdyssä. Upea mandariinin tuoksu sopii hyvin meidän kaamoksen keskelle lievittämään masennusta ja rentouttamaan Yule valmistelujen keskellä.

Tuoteinfo: 100 % korkealaatuinen sertifioitu luomu eteerinen öljy. Säilyvyys avaamisen jälkeen: ± 2 vuotta. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Mandariinin maagiset ominaisuudet:

Öljyä käytettiin vanhan kansa keskuudessa buustaamaan optimismia, luonnollista charmia ja itseluottamusta. Se tasapainotti auraa vakavan sairauden tai emotionaalisen stressin jälkeen. Kun tarvitset henkistä lämpöä, kutsu puoleesi mandariini. Öljyn tuoksu auttaa avaamaan sydäntä, vapauttaa surullisuudesta, ahdistuksesta ja levottomuudesta. Toisia mandariini rentouttaa, kun toisia se piristää ja auttaa masentuneisuuteen. Käytä meditaatioissa tai rituaaleissa kun tahdot mm. houkuttaa rakkautta eli uudet romanttiset suhteet, menestys opiskelussa ja uralla, negatiivisen energian karkottaminen.

Brand: Fiore d'Oriente, valmistusmaa Italia. Pakkauksessa on luomumerkintä.

Fiore d'Oriente eteeriset öljyt

Italialainen Fiore d'Oriente on valmistanut 100 % puhtaita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys valitsee tarkasti viljelykasvien alkuperän ja laadun, joista sertifioidut luomuöljyt uutetaan. Öljyt uutetaan höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla luonnonvaraisista tai luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista.

Fiore d'Oriente takaa, että sen kaikki öljyt ovat luonnollisia ja puhtaita, yritys on aina ollut sitoutunut suojelemaan ympäristöä torjunta-aineilta ja muilta kemikaaleilta. Vuosien aikana yritykselle on valikoitunut vain eettisesti oikeanlaisia ​​tuottajia, jotka takaavat sadon laadun


14,90 €