Shamaanittaren Kauppa

Moi, olen Shamaanitar, joka ammentaa voimansa luontoyhteydestä (eläimet, kivet, puut, kasvit ym.) Asun Etelä-Pohjanmaalla ja pohjanmaan omalaatuinen energia on aina lähellä sydäntäni; siinä on jotain maagista voimaa. Karua ja kaunista. Muinaiset puhuvat.

Shamaanittaren Kauppa pitää sisällään pakanahenkisiä, wicca-ja shamaaniaiheisia tuotteita, joita minulla on myynnissä. Shamaanittaren Kauppa lähti liikkeelle siitä etten löytänyt Suomesta kauniita tarotkortteja tulkintoihin. Monet myynnissä olevat pakat eivät puhutelleet minua tarpeeksi. Kun olin monta pakkaa ostanut ulkomailta itselleni, useat ystävät ihastelivat niitä ja tahtoivat sellaiset myös itselleen. Rakastan yhä edelleen kauniita tarotkortteja ja niiden lisäksi löytyy kaupastani myös oraakkelikortteja, joita on helpompi käyttää jos tarotkorttien käyttö ei ole niin tuttua.

Kristallit (kivet) ovat kulkeneet matkassani ihan lapsesta saakka ja myöhemmin oivalsin, että kivien laittaminen tiettyihin kohtaan kehoa pohjautuu shamaanien käyttämiin harjoituksiin ja parantamistyöskentelyyn. Yleensä kokoan pussukkaan tietyt kivet, joiden kanssa työskentelen ja kannan niitä mukana, nukun niiden kanssa tai pidän niitä lähellä, kun työskentelen, teen hoitoja, tulkintoja yms. Kivet voivat vaihdella tilanteen ja asian mukaan. Voit siis rakentaa itsellesi oman kristallisetin vapaavalintaisista kivistä, jotka puhuttelevat juuri sinua. Jos et tiedä mistä lähtisit liikkeelle, niin olen rakentanut valmiita Shamaanittaren kristallisettejä eri tarkoituksiin. Kun kivet saapuvat minulle teen niille ensimmäiseksi aina "puhdistuksen" ja lataan niitä joko auringon-tai kuunvalossa sekä maan ja ilman energioissa Shamaanittaren puutarhassa.

Kodissani leijailee yleensä myös aina suitsukkeiden tai yrttien tuoksu. Shamanistinen suitsukkeilla/savulla puhdistaminen on ikivanha perinne, jota on käytetty harmonian ja rauhan luomiseen. Tätä suitsukkeiden pyhää olemusta voimme käyttää myös jokapäiväisessä elämässä eli fyysisen, henkisen ja emotionaalisen tasapainon palauttamiseksi; suojaamaan negatiivisilta energioilta, oman energiakentän, maagisten työkalujen tai tilan puhdistamiseen. 

 Tervetuloa sivuilleni ja toivottavasti löydät kaupasta itsellesi jotain ihanaa!

Kati Torkko

Shamaanitar