Auringon paluu tulkinta (60 min), Seinäjoki

Voit maksaa tällä jo etukäteen tilaamasi tulkinnan tai vaihtoehtoisesti maksun jälkeen sovi aika tulkinnalle Seinäjoella. 

Muista laitaa syntymäaikatietosi minulle sähköpostitse tai täytä valmis lomake palvelusivuillani => https://www.katimandala.fi/astrologia/

Lisätiedot ja varauskyselyt: kati.torkko@gmail.com

Tämä on 60 min tulkinta, jossa katsotaan auringon paluuta ja millaisia mahdollisuuksia ja energioita se tuo tullessaan. Auringon paluu on kuin "astrologinen vuosiennuste" eli missä asioissa voi olla haasteita, missä uusia mahdollisuuksia jne. Auringon paluukartta on joka vuosi erilainen eli se on aina omasta syntymäpäivästä seuraavaan syntymäpäivään välinen jakso.

Vastaanotto: Keijuttaren hoitotila Seinäjoen Piirillä. Piirin osoite on: Seuralantie 3, 60220 Piiri. Piiri on isompi alue, joka on täynnä eri rakennuksia ja toimijoita, joten navigaattoriin kannattaa laittaa Seuralantie 11, niin ohjaudut oikean talon kohtaan (TA rakennus piirillä). Sisäänkäynti on siellä lähempänä Etelä-Pohjanmaan Steinerkoulun rakennusta (keltainen iso puutalo).

85,00 €