Tietoa kauppiaasta

Hei, onpa kiva kun löysit kauppani! 

Shamaanittaren Kauppa on ollut olemassa vuodesta 2016 saakka. Ensiksi myin tuotteita vain facebookissa ja kiersin satunnaisesti tapahtumia ajan salliessa. Minulta kyseltiin monesti voiko tuotteita ostaa verkkokaupasta, joten se avautui vihdoin koronakeväällä 2020. Shamaanittaren verkkokauppa on ollut toiminnassa nyt reilut kaksi vuotta. Shamaanittaren Kauppa on osa toiminimeäni (Tmi Kati Torkko) eli se pitää sisällään kaikkea kivaa kotiin ja alttarille kuten suitsukkeet, suitsukeastiat, öljyt, loitsukynttilät, salviat, rasiat, Feng Shui kristallit ym. Tuotteita kehon ja mielen hyvinvointiin, suosin ekoa ja luomua niin paljon kuin mahdollista. Kaupassani on "Kivimagia" osasto, josta löydät irtokiviä ja kivisettejä eri tarkoituksiin, sisäiseen viisauteen ja intuition kehittämiseen löytyy kaupasta Tarot kortit, oraakkelikortit, heilurit, kirjat, journalit, vihot ym. Tuotevalikoima ja varasto vaihtelee, suosikkeja koetan saada tarpeen mukaan lisää sekä suunnittelen ja etsin mahdollisimman kauniita ja laadukkaita tuotteita kauppaani. 

Kuka minä olen?

Sydäntäni lähellä on luonto, shamanismi, jooga, henkisyys, kristallit ja kivimagia. Asun Etelä-Pohjanmaalla ja pohjanmaan omalaatuinen energia on aina lähellä sydäntäni; siinä on jotain maagista voimaa. Karua ja kaunista. Muinaiset puhuvat. Olen toiminut pitkään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa ja matkalle on mahtunut mm. Feng Shui ammattina, Kiinalainen metafysiikka ja astrologia, itämaiset taistelulajit, Tiibetiläisen lääketieteen upea ja rikas maailma, erilaiset kehoterapiat, energiahoidot sekä joogakoulu =D. Tällä hetkellä opetan joogaa, teen face to face tulkintoja, ohjaan workshoppeja sekä työstän parhaillaan erilaisia onlinekursseja (aiheena: kristallit, astrologia, Feng Shui, jooga ym). Jos tahdot seurata jooga-ja kurssisivustoani niin sen löydät osoitteesta https://www.katimandalayoga.fi/

Kristallit (kivet) ovat kulkeneet matkassani ihan lapsesta saakka ja myöhemmin oivalsin, että kivien laittaminen tiettyihin kohtaan kehoa pohjautuu shamaanien käyttämiin harjoituksiin ja parantamistyöskentelyyn. Yleensä kokoan pussukkaan tietyt kivet, joiden kanssa työskentelen ja kannan niitä mukana, nukun niiden kanssa tai pidän niitä lähellä, kun työskentelen, teen hoitoja, tulkintoja yms. Kivet voivat vaihdella tilanteen ja asian mukaan. Voit siis rakentaa itsellesi oman kristallisetin vapaavalintaisista kivistä, jotka puhuttelevat juuri sinua. Jos et tiedä mistä lähtisit liikkeelle, niin rakentelen aika ajoin valmiita Shamaanittaren kristallisettejä eri tarkoituksiin. Kun kivet saapuvat minulle teen niille ensimmäiseksi aina "puhdistuksen" ja lataan niitä joko auringon-tai kuunvalossa sekä maan ja ilman energioissa omassa puutarhassa.

Kodissani leijailee yleensä aina suitsukkeiden tai yrttien tuoksu. Shamanistinen suitsukkeilla/savulla puhdistaminen on ikivanha perinne, jota on käytetty harmonian ja rauhan luomiseen. Tätä suitsukkeiden pyhää olemusta voimme käyttää myös jokapäiväisessä elämässä eli fyysisen, henkisen ja emotionaalisen tasapainon palauttamiseksi; suojaamaan negatiivisilta energioilta, oman energiakentän, maagisten työkalujen tai tilan puhdistamiseen. Jooga-ja meditaatiotuntien taustalle soveltuvat erinomaisesti tiibetiläiset parantavat suitsukkeet sekä Organic Goodness suitsukkeet. Itse olen polttanut niitä paljon joogatunneilla ja ne virittävät tilan juuri oikeaan tunnelmaan.

Jos sinulla herää jotakin kysyttävää Shamaanittaren Kaupasta tai tarjoamistani tuotteista, niin voit laittaa viestiä infopostiin info@shamaanittarenkauppa.fi  Pyrin vastaamaan sinulle niin nopeasti kuin mahdollista.

Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti löydät kaupastani kaikkea ihanaa!

Kati, Shamaanitar