Shamaanitar on mukana seuraavissa tapahtumissa 2022

VIIKONLOPPU 22-23.10.2022 Pakanalliset Syysmessut

Paikka: Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, Helsinki. Minut löydät huoneesta LUOTO ja paikkanroni on 40. Tällä kertaa Shamaanittaren Kaupalla on hieman isompi alue käytössä, niin mahtuu vähän paremmin. =D 

Shamaanittaren pöydältä löydät shamaanien käyttämiä suitsukkeita kuten salviaa, setriä, palosantoa, katajaa ym. shamaanihelistimiä, medicine pussukoita, kivimagiaa mm. shamaanittaren omia kivisettejä eri tarkoituksiin, jotka on ladattu kuunvaiheiden/astrologisten ajankohtien mukaan. Kivien hankinnassa käytän suoria kontakteja mm. suomalaiset kivet tulevat suoraan geologilta, ulkomailta tulevat luotettavaista lähteistä, joissa huomoitu eettiset periaatteet. Osa myynnissä olevista tuotteista on Shamaanittaren omaa tuotantoa ja osa on huolella yhteistyökumppaneilta hankittuja laadukkaita tuotteita. Mukana myös erä pakanahenkisiä tarot-ja oraakkelikortteja (wicca, shamaani, voimaeläinpakkoja). 

Tapahtumaan on pääsymaksu. Järjestäjä Sysimaan Nina & Elina. Messusivuille täältä => https://www.pakanallisetmessut.fi/ 

Tuotteitani voit ostaa syysmessuilla käteisellä, pankki-ja luottokorteilla sekä mobile paylla. PS: jos tahdot että otan mukaan jotain tiettyjä tuotteita, niin laita viestiä ja pakkaan ne mukaani.

Lämpimästi tervetuloa!

5.-6.11.2022 VALONPÄIVÄT - Itsetuntemuksen ja hyvän olon messut-

Paikka: Nuottasaaritalo, Isokatu 94, Oulu

Seikkailen tämän viikonlopun Oulussa =D eli olen täällä tapahtumassa mukana ja otan myyntipöydälle mm. Feng Shui kristalleja, kiviä, suitsukkeita, ekokynttilöitä ym. kaunista. Täällä tapahtumassa minulla on mukana enemmän Buddhajuttuja ja vähemmän noita/magiajuttuja eli jos tahdot jotain erityistä wicca/pakanahenkistä Shamaanittaren Kaupan valikoimista, niin laita ihmeessä viestiä ja pakkaa ne mukaani. Saat ne Valonpäiviltä tai vaihtoehtoisesti viikonlopun aikana Oulusta itsellesi. 

Tapahtumaan on pääsymaksu. Järjestäjä Oulun looshi ry. Valonpäivät sivulle täältä =>

https://www.oulunlooshi.fi/5