Chevron Ametisti

Chevron ametisti, joka tunnetaan myös nimellä "yhdistelmä ametisti" tai "unelma ametisti" on ametistin ja valkoisen kvartsin yhdistelmä.

Chevron-ametisti aktivoi kruunuchakraa, yhdistää sinut korkeampiin ulottuvuuksiin ja puhdistaa auraa. Muutos tulee helpommaksi, kun työskentelet tämän kiven kanssa - se vähentää muutosvastarintaa ja auttaa sinua kasvamaan henkisesti ja emotionaalisesti. Kiven kanssa työskenteleminen yhdistää sinut korkeampiin ulottuvuuksiin, enkeleihin ja henkioppaisiin. Se on voimakas kristalli psyykkisten kykyjen parantamiseen ja intuition syventämiseen. Chevron ametisti myös suojaa ja puhdistaa auraa, torjuu negatiivista energiaa, helpottaa riippuvuutta ja edistää levollista unta.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: kolma silmä, kruunu, soul star chakra

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä.

5,00 €