Feng Shui jalokivipuu, Ruusukvartsi nro 4

Jokainen puu on yksilö eli saat kuvassa näkyvän puun. Tässä on jalusta ruusukvartsia, runko kuparilankaa ja lehdet ruusukvartsia. Ruusukvartsilehtiä on tässä puussa 24 kpl. Jalustakvartsin koko on 4,5 cm x 4,5 cm, puun korkeus on n. 7 cm.

Feng Shui jalokivipuut ovat kaunis tapa tuoda tasapainoa ja harmoniaa elämääsi. Näiden puiden Feng Shui merkitys ja symboliikka juontaa juurensa kauas kiinalaisiin perinteisiin. Puut ovat kasvun, yltäkylläisyyden, pitkäikäisyyden ja elinvoimaisuuden symboleja; näitä asioita Feng Shui jalokivipuu tuo elämääsi. Tässä muutamia puiden ominaisuuksia: houkuttaa taloudellista vaurautta, tuo tuke perhe-elämään, edistää tietoa & opiskelua, parantaa menestystä, edistää uraa, parantaa terveyttä ja romanttisia suhteita, houkuttaa auttavia ihmisiä elämään, lisää luovuutta ja parantaa suojelua. Yleisesti nämä puut auttavat luomaan harmonisen tilan sinulle. Ne poistavat pysähtynyttä energiaa ja luovat positiivista chitä. Eri kivillä on myös omat merkityksensä. Ruusukvartsipuut ovat hyviä houkuttamaan rakkautta ja romanttista ihmissuhdetta, luo harmoniaa rakastavalla energialla.

Tässä Shamaanittaren esimerkkejä, miten voit sijoittaa ruusukvartsipuun kotona:

  • Yleisesti voit sijoittaa ruusukvartsipuun sellaiselle alueella, jossa tuntuu olevan riitoja tai koet olosi haavoitetuksi ja että kukaan ei rakasta sinua.
  • Pohjoisen alueella voit käyttää puuta tuomassa rakkautta työasioihin. Joko niin että löydät rakastavan energian omaa työtäsi kohtaan tai manifestoit rakkauden tulevan elämääsi työn kautta.
  • Idän alueella voit käyttää puuta paremman perheharmonian saavuttamiseksi ja jos sijoitat puun kodin keskustaan se säteilee sieltä tasapuolisesti kaikille kodin asukkaille.
  • Lounaan alueella voit käyttää puuta houkuttamana puoleesi romanttista rakkautta ja harmonisia ihmissuhteita.
  • Luoteen alueella voit käyttää puuta houkuttamassa elämääsi rakastavia ja auttavia ystäviä ja hyviä suhteita omiin opettajiin ja mentoreihin.
19,00 €