Feng Shui Lohikäärme, Vauraus

Lohikäärme on suosittu symboli ja tehoste Feng Shuissa. Sitä pidetään vahvimpana onnen symbolina sen voimakkaan chin takia eli se houkuttelee vaurautta, onnea, runsautta ja menestystä eri elämänalueille.

Lohikäärmepatsaita on yleensä saatavilla useita eri kokoja, malleja ja muunnelmia väreistä sekä materiaaleista esim. vihreä lohikäärme on erinomainen tehostaja idän alueella, joka edistää perheen terveyttä ja kultainen lohikäärme on taas loistava tehoste vaurauteen ja runsauteen.

Kultainen väri: Feng Shuissa kulta edustaa positiivista ja elinvoimaista energiaa, joka kutsuu hyvää onnea kotiin. Kulta symboli rahaa, vaurautta ja omaisuutta.

Erityisen hyvä kultainen lohikäärme on parantamaan liiketoimintaa eli se tuo menestystä ja vaurautta bisneksissä. Hyvä symboli liikemiehille/naisille sekä uraportaita kiipeäville. Tässä mallissa lohikäärme on rahakasan päällä ja pitää kädessään myös helmeä, joka symboloi valtaa, vaurautta, viisautta ja runsaita mahdollisuuksia. Moneen kertaan kiertynyt lohikäärme symboloi onnea.

Tuotteesta: Tämä lohikäärme on tehty ekoystävällisestä resiinistä, se on kooltaan pieni eli soveltuu hyvin esim. työpisteen tehosteeksi. Väri on kirkas kulta (keltakulta) ja yksityiskohdat ovat hyvin näkyvissä. Koko: pituus 7 cm x korkeus 5 cm. Syvyys 4 cm.

Shamaanittaren Feng Shui neuvot sijoitteluun:

  • Yleissääntönä on, että lohikäärme tulisi sijoittaa niin, että sillä on avointa tilaa, jossa chi pääsee virtaamaan. Lohikäärmeillä tulee olla tilaa ja vapautta lentää sekä liikkua tilassa.
  • Kultainen lohikäärme tulisi sijoittaa niin, että se katsoo huoneeseen, jotta se tuo vaurautta ja onnea sisään eli sitä ei sijoiteta niin että se katsoo ovesta tai ikkunasta ulos.
  • Parhaimmat sijoitusalueet: olohuone, oleskelutila, työhuone, kotitoimisto, työpöytä.
  • Sijoita lohikäärme työpisteellä tietokoneen vasemmalle puolelle.
  • Lohikäärmeet ovat aktiivisia ja ne lentävät eli älä sijoita sitä makuuhuoneeseen, koska se voi pitää sinut yöllä hereillä.
  • Lohikäärmettä ei tulisi sijoittaa liian ylös eli se tulisi sijaita enintään silmien korkeudella.
  • Kotiin ei tule sijoittaa liikaa lohikäärmeitä, koska se ei ole hyväksi. Olen itse ymmärtänyt että maksimi on viisi.
  • Älä sijoita vauraustehosteita komeroon, varastoon, WC;hen jne.

19,00 €