Feng Shui rahasammakko, musta

Feng shui -rahasammakko, joka tunnetaan paremmin kolmijalkaisena rupikonnana, on suosittu Feng Shui symboli, jota käytetään vaurauden houkuttelemiseksi. Kolmijalkainen rupikonna liittyy myös pitkään ikään ja onneen. Taloudellisen rikkauden tuojana tämä sammakko on yksi perinteisistä Feng Shui tehosteista.

Nämä suloiset rahasammakot ovat Shamaanittaren omaa mallistoa eli saatavilla mustana. Musta väri edustaa vesi elementtiä Feng Shuissa. Vauraussammakolla on irrallinen raha suussa.

Mitat: Jalustan halkaisija 7 cm, korkeus 5,5 cm.

Sammakon materiaali: kivimassa, joka sisältää mm. kvartsia sekä resiini.

Shamaanittaren Feng Shui sijoitteluvinkit sammakolle:

Voi sijoittaa sen kotiin, toimistoon ja työpaikalle. Tilassa voi olla jopa useampi kuin yksi kolmijalkainen rupikonna. Jos aiot laittaa useamman kuin yhden, kokeile kolmea, viittä tai yhdeksää rupikonnaa, sillä ne ovat onnekkaampia feng shui -lukuja.

Yleensä kolmijalkainen sammakko asetetaan pienelle jalustalle tai pöydälle, jotta se ei istu suoraan lattialla. Se tulisi sijoittaa vähän matalammalle (ei liian korkealle), jotta sillä on mahdollisuus kerätä enemmän vaurautta.

Käsittele sammakkoa kunnioittavasti, voit meditoida sen kanssa ja antaa sille aikeita vaurauden suhteen. Tarkista välillä, että sammakko on paikalla ja etenkin että raha on tallella. Puhdista sammakko pölystä ja välillä voit aktivoida sitä seleniittikiekon päällä tai puhdistaa salvialla ym.

Sisäänkäynti => sijoita vinottain kodin tai yrityksen sisäänkäynnin lähelle houkuttaaksesi vaurautta. Sen tulee katsoa sisäänpäin, jotta rahaenergia virtaa sisään, ei ulos.

Vaurausalue (kaakon ilmansuunta kompassikoulukunnassa). Sijoita sammakko tälle alueelle houkuttamaan onnea rahan ansaitsemisessa.

Työpöytä: Työpöytäsi symboloi uraa ja työtä. Kolmijalkaisen sammakon asettaminen työpöydällesi aktivoi uraasi ja houkuttelee lisää vaurautta sekä tuloja.

Meditaatioalue tai alttari: aseta kutsuaksesi lisää runsautta ja vaurautta henkiseen elämään. Rahasammakon näkeminen on loistava muistutus tästä.

Vältä: WC, roskisten kohdat

Muuta rahasammakosta:

Kiinalaisessa taiteessa sammakkoja löytyy metallisena tai kivestä tehtynä, olen nähnyt mm. jadesta veistettyjä vauraus sammakoita. Sammakosta on myös erilaisia variaatioita eli joskus se on pienen bagua jalusta päällä, kuten nämä Shamaanittaren sammakot tai sitten sammakko on asetettu rahakasan tai rahaharkkojen päälle. Rahasammakolla on myös raha suussa. Toisinaan sammakon selässä on erilaisia asioita ja joskus sen päässä on kruunu. Sillä on aina kaksi etujalkaa ja yksi takajalka/ häntä, mistä johtuu nimi kolmijalkainen sammakko. Numero kolme on manifestaation ja luovuuden luku ja Feng Shuissa aktivoi asioita tapahtumaan.

Rahasammakon alkuperä: Kiinalaisessa kansanperinteessä legendaarisella kolmijalkaisella sammakolla oli kyky tuottaa kulta ja hopeakolikoita suustaan. Tämä sammakko kuvataan joskus Liu Hai:n kanssa, joka on yksi kuolemattomista vaurausjumalista, joten yhdessä ne symboloivat pitkäikäisyyttä ja vaurautta.


19,90 €