Frankincense, 30g

Käyttötarkoitus: puhdistus, pahan poistaminen, suojelu, meditaatio, nostaa yleisesti ilmapiiriä, henkisyys, pyhän tilan valmistelu, pyhitys, siunaus, rakkaus, rohkeus, vihkimys, valaistus, seremoniallinen suitsuke. Frankinsenssi auttaa helpottamaan masennusta ja edistää selvännäkökykyä. Sitä käytetäänkin usein puhdistustarkoituksiin eli voit polttaa pihkaa puhdistaaksesi ja siunataksesi pyhän tilan. Täydellinen suitsuke käyttää meditaation aikana, energiatyöskentelyssä tai chakraharjoituksissa (avaa kolmatta silmää). Frankinsenssi on myös yhteydessä hyvään onneen bisneksessä, voit kantaa muutamaa pihkanpalaa taskussa, kun menet bisnesneuvotteluun tai haastatteluun.

Frankinsenssia sekoitetaan usein muihin pihkoihin kuten mirhaan, mutta muitakin voidaan käyttää. Jos lisäät sitä mihin tahansa puuhun, yrttiin tai pihkaan, se lisää niiden vaikutuksia. Frankinsenssi on yksi vanhimpia taianomaisia puun pihkoja, mitä on käytetty. Aikoinaan sekä Frankinsenssiä että Mirhaa pidettiin arvokkaampana kuin kulta. Frankinsenssiä käytettiin Egyptin faaraoiden ruumiiden palsamointiin; se puhdistaa ja suojelee sielua. 

PS: Tämä pihkaerä on Intiasta eli kyseessä on Boswellia serrata. 

Käyttö: Polta hiilen päällä tai suitsukeastian ritilän päällä. Isompia paloja kannattaa murskata ensiksi pienemmäksi morttelissa. Voit polttaa joko yksinään tai sekoittaa sitä muihin pihkoihin/yrtteihin.


6,50 €