Fuksia kallo (kapeampi malli)

Upea ekohartsista tehty fuksian värinen pääkallo. Jokainen kallo on uniikki käsityön tulos, joten niissä voi olla jotain eroavaisuuksia. Olen kuvannut kaikki kallot erikseen eli saat juuri kuvassa näkyvän kallon itsellesi. Kallot somistamaan kotia tai alttaria tai henkiseen työskentelyyn esim. meditoi kallon kanssa.

Tämä ekohartsista tehty kallo jäljittelee ns. kristallikalloja, joita on käytetty pitkään tietyissä kulttuureissa keinona päästä käsiksi eri mielen ulottuvuuksiin. Tässä tilassa näkee helpommin yhteyden itsensä ja ympärillä olevien asioiden välillä. Tiibetissä käytetään henkisissä harjoituksissa myös kalloja, koska ne edustavat kuolemaa, elämän katoavaisuutta ja ihmisen tiedon rajoituksia. Kallot auttavat ihmistä pohtimaan kuoleman väistämättömyyttä ja tarvetta hyväksyä myötätuntoinen elämä.

Värinä fuksia symboloi naiseuden voimistamista. Se on iloinen väri, joka tuo leikkimielisyyttä, itseluottamusta, varmuutta asioihin, kypsyyttä ja vastuullisuutta. Kun meditoit kallon kanssa visualisoi kuinka naiseutesi voimistuu, leikkimielisyys palaa takaisin elämään, olet rohkea ja pystyt vastaamaan elämän haasteisiin kypsästi ja itsevarmasti.

Mitat: pituus 9 cm, leveys 5,5 cm ja korkeus 7 cm

Valmistettu käsityönä Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina Energiakivet.


39,00 €