Golden Healer, 2 x 2 cm

Hiottua golden healer kiveä (limoniittikvartsi), kivien koko on 2 x 2cm. Luonnollisten ominaisuuksien vuoksi kivissä on muoto-, väri ja kokoeroja.

Shamaanittaren info: Golden Healer (kultainen parantaja) on Solar Plexus Chakra -kivi, joka palauttaa luottamuksen, voiman sekä lisää vaurautta ja taloudellista yltäkylläisyyttä. Aivan kuten sen nimi kertoo, se on parantava kristalli. Tämä kivi auttaa sinua löytämään epätasapainon, sairauden ja kärsimyksen perimmäiset syyt. Tämä erityinen kvartsityyppi ilmentää äidin energiaa ja Lemurialaiset papittaret käyttivät sitä fyysiseen parantamiseen. Meditoi tämän kiven kanssa tukeaksesi itsehoitoa ja priorisoidaksesi fyysistä ja henkistä terveyttä. Aseta se alttarillesi muistuttamaan sisäisestä voimastasi. Yksinkertaisin tapa houkuttaa vaurautta puoleensa, on asettaa etusijalle fyysinen ja henkinen terveys. Tämä kivi on muistutus siitä, että kun pidät huolta kehosta, mielestä ja hengestä, niin kaikki loppu tulee luonnollisesti. Kultainen parantajakvartsi tukee itsensä parantamista, hyvinvoinnin priorisoimista ja tapojen parantamista. Se palauttaa itseluottamuksen ja voiman tunteen samalla kun lisää taloudellista menestystä.

Alkuperä: Brasilia

Geologinen info: Limoniittikvartsi on kvartsi, joka on sekoittunut limoniittimineraalien kanssa. Tämä on rautaoksidia, mutta sen väri on kellertävä punaisen sijaan. Kivi tunnetaan myös nimellä Golden Healer sen esoteeristen ominaisuuksien ja kullankeltaisen värin vuoksi. Rapautumisen seurauksena kivessä voi olla onteloita ja halkeamia. Nämä eivät vaikuta kivien energiaan negatiivisesti, vaan ovat osa sen omalaatuista luonnetta. 

3,50 €