Heiluri, ametisti + chakrakiviketju

Tässä kauniissa heilurissa on ametisti muotoiltu pallon muotoon ja se on upotettu hopeanväriseen metalliin. Heilurin kärkenä on ohut metallikärki ja ketjussa on 7 chakran kivihelmet. Ketjun päässä on myös vuorikristallihelmi.

Heiluripallon koko on 20 mm ja koko pituus kärjestä ketjun päähän on 25cm. Ketju on irrotettavissa lukolla. Laitan heilurin mustaan tai valkoiseen harsopussiin. PS: huomioithan että luonnollisten ominaisuuksien vuoksi ametistipallon koko ja sävy voi hieman vaihdella.

Ametisti: Ametisti avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana tai heilurityöskentelyssä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Ametisti sopii hyvin kolmannen silmän aktivointiin eli voit avata sillä 3. silmää ja omaa visualisointikykyä. 

19,00 €