Heiluri, ruusukvartsi + chakrakiviketju

Tässä kauniissa heilurissa on ruusukvartsi muotoiltu pallon muotoon ja se on upotettu hopeanväriseen metalliin. Heilurin kärkenä on ohut metallikärki ja ketjussa on 7 chakran kivihelmet. Ketjun päässä on myös vuorikristallihelmi.

Heiluripallon koko on 20mm ja koko pituus kärjestä ketjun päähän on 25cm. Ketju on irrotettavissa lukolla. Laitan heilurin valkoiseen harsopussiin. PS: huomioithan että luonnollisten ominaisuuksien vuoksi ruusukvartsipallon koko ja sävy voi hieman vaihdella.

Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ruusukvartsiheilurilla voi esim. avata sydänchakraa tai käyttää sitä healingtyöskentelyssä lisäämään rakkautta ja empaattisuutta. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin alemmat chakrat tuntevat myös olonsa turvalliseksi ja ylemmillä chakroilla on jälleen mahdollisuus herätä eloon. Voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi.   

19,00 €