Hyvät Unet setti (suitsuke + kivet + unisieppari)

Tässä setissä on Navajo heimon käsityönä valmistama unisieppari, mugwort suitsuke sekä seleniitti ja howliitti kivet. Ripusta unisieppari lähelle sänkyä (mielellään pään lähelle) tai ikkunalle suojelemaan pahoilta unilta. Pudista tila mugwort suitsukkeella ennen nukkumaan menoa ja ota seleniitti sekä howliitti kivet unikaveriksi luomaan positiivisia unia. 

Lisätietoja tuotteista:

Unisiepparin nahka on peurannahkaa ja eri värisiä koristehelmiä. Siepparin kehikon halkaisija on 7,5 cm. Merkitys ja tarkoitus: Unisieppareita kutsutaan joskus "pyhiksi porteiksi", ne ovat talismaaneja, joilla suojellaan nukkuvia (erityisesti lapsia ja muita herkkiä sieluja) pahoilta unilta ja painajaisilta. Unisieppari ripustetaan sängyn päällä mielellään sellaiseen paikkaan, mihin aamuauringon säteet osuvat. Yöllä se houkuttaa/ sieppaa kaikenlaiset unet sekä ajatukset verkkoonsa. Hyvät unet pääsevät läpi ja liukuvat lempeästi höyheniä pitkin niiden alla nukkuvaan henkilöön. Huonot unet jäävät suojelevaan verkkoon ja tuhoutuvat päivänvalossa. Valmistettu käsityönä Navajo reservaatissa (Navajo Nation). Sylvia Jackson sekä muu joukko Navajo naisia, joiden lapset auttavat heitä näissä perinteisesti tehdyissä käsitöissä.

Suitsuke: Kasvatettu ja käsin poimittu yhteistyökumppanin luomufarmilla Kaliforniassa. Suitsukenipun pituus n. 10 cm ja halkaisija 3 cm. Mugwort tunnetaan myös nimellä "unirohto" eli sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida unia. Kun poltat sitä suitsukkeen tavoin, sillä on hienovarainen, makea ja unettava tuoksu. Mugwortilla on pitkät perinteet pakanallisissa piireissä ja sitä käytetään myös nykyään maagisena suitsukkeena tai loitsuissa. Se liittyy ennustamiseen ja selkouniin. Jos tahdot nähdä selkounia voit polttaa suitsuketta ennen nukkumaan menoa tilassa, jossa nukut. Tätä yrttiä voi käyttää myös suojelemaan henkilöä ja paikkaa pahoilta silmiltä ja ajatuksilta.

Kivet: Kivien koko n. 2,5 cm - 3cm. Howliitti on erittäin rauhoittava kivi ja sitä sanotaan myös unikiveksi eli se auttaa unettomuudessa, joten on hyvä unien tuoja. Voit laittaa esim. tyynyn alle auttamaan uniongelmissa. Howliitti yhdistää sinut korkeampaan henkiseen tietoisuuteen ja valmistelee mieltä viisautta ja oivalluksia varten. Jos laitat sen kolmannen silmän päälle, se auttaa avaamaan muistoja menneistä elämistä. Jos käytät tätä meditaation aikana, se avaa intuitiiviset kykysi; parantaa telepaattista, psykometristä ja näkemisen kykyä. Muistuttaa sinua yhteyden muodostamisesta kuuhun, sen sykleihin ja kuun värähtelyihin.

Seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Seleniittiä voi käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Pala seleniittiä tilassa luo rauhaa ja valoa ympärilleen. Sitä voi käyttää unikivenä sekä suojelemassa yön aikana omaa energiakenttää.


29,90 €