Iso manifestointi kynttilä, meripihka

Meripihka on väri, jossa on keltaista sekä ripaus oranssia tai ruskeaa. Meripihkan värinen kynttilä sopii kun tahdot kutsua puoleesi ohjausta tai opastusta ja tahdot tehdä viisaita päätöksiä omalla polulla. Tämä väri luo selkeyttä ja valoa edessä oleviin asioihin.

Meripihkan väriseen kynttilään liitettyjä asioita: opastus, viisaat päätökset, menestys yrityksessä tai muussa hankkeessa, älykkyys, mielen selkeys, itseluottamus, luovuuden herättäminen, oman polun löytäminen. 

Kynttilän koko: pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Toisessa kuvassa näet palavan kynttilän, joka on palanut 5 h.

Vinkki: lämmitä kynttilän toista päätä sytkärillä tai toisella kynttilällä. Lämmin vaha tarttuu alustaan paremmin. Paina tämän jälkeen kynttilä tiiviisti alustaa vasten, niin se pysyy hyvin pystyssä. Itse käytän lautasta, pataa tai tuikkukynttilälle tarkoitettu kynttilänjalkaa.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista manifestointi välineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa. Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä.11,90 €