Iso manifestointi kynttilä, musta

Musta on suojelun väri ja sitä se on myös kynttilässä. Mustan kynttilän polttaminen sopii silloin, jos tahtoo luoda suojelua johonkin asiaan tai poistaa itseensä kohdistuvaa negatiivisuutta. Se soveltuu myös omien negatiivisten mallien ja toimintatapojen tuhoamiseen.

Mustaan kynttilään liitettyjä asioita: turva, suojelu, negatiivisuuden poistaminen, ylpeys, muodonmuutos, karkotus, loitsun rikkominen.

Kynttilän koko: pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Toisessa kuvassa näet palavan kynttilän, joka on palanut 5 h.

Vinkki: lämmitä kynttilän toista päätä sytkärillä tai toisella kynttilällä. Lämmin vaha tarttuu alustaan paremmin. Paina tämän jälkeen kynttilä tiiviisti alustaa vasten, niin se pysyy hyvin pystyssä. Itse käytän lautasta, pataa tai tuikkukynttilälle tarkoitettu kynttilänjalkaa.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista manifestointi välineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa. Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä.11,90 €