Iso manifestointi kynttilä, turkoosi

Turkoosi väri avaa kurkkuchakraa. Turkoosin kynttilän polttaminen tuo asioihin perspektiiviä, helpottaa stressiä, auttaa muistiasioissa ja tuo kasvua asioihin.

Turkoosiin kynttilään liitettyjä asioita: parantaminen, vauraus, rauha, kasvu, tietoisuus, meditaatio, luovuus, neutraalisuus ja peruutukset. Käytetään usein edustamassa jumalatarta.

Kynttilän koko: pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Toisessa kuvassa näet palavan kynttilän, joka on palanut 5 h.

Vinkki: lämmitä kynttilän toista päätä sytkärillä tai toisella kynttilällä. Lämmin vaha tarttuu alustaan paremmin. Paina tämän jälkeen kynttilä tiiviisti alustaa vasten, niin se pysyy hyvin pystyssä. Itse käytän lautasta, pataa tai tuikkukynttilälle tarkoitettu kynttilänjalkaa.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista manifestointi välineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa. Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä.


11,90 €