Iso manifestointi kynttilä, valkoinen

Valkoinen on puhtauden ja rauhan väri. Valkoiset kynttilät ovat ideaalisia uusiin alkuihin ja tuoreisiin asioihin. Valkoista kynttilää voi polttaa erityisesti puhdistus rituaaleissa, voi puhdistaa joko alueen/tilan tai jonkin tapahtuman. Valkoinen on henkisyyden väri ja sitä voi myös polttaa saadakseen rauhaa äidille ja sikiölle raskauden aikana.

Valkoiseen kynttilään liitettyjä asioita: rauha, puhtaus, parantuminen, viattomuus, ennustus, pahan poisto.

Kynttilän koko: pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Toisessa kuvassa näet palavan kynttilän, joka on palanut 5 h.

Vinkki: lämmitä kynttilän toista päätä sytkärillä tai toisella kynttilällä. Lämmin vaha tarttuu alustaan paremmin. Paina tämän jälkeen kynttilä tiiviisti alustaa vasten, niin se pysyy hyvin pystyssä. Itse käytän lautasta, pataa tai tuikkukynttilälle tarkoitettu kynttilänjalkaa.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista manifestointi välineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa. Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä11,90 €