Iso manifestointi kynttilä, violetti

Violetti/purppura avaa kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Violetti kynttilä sopii kun tahdot voimistaa psyykkisiä kykyjä ja saada yhteyttä henkioppaisiin/auttajiin. Violetti kynttilä kutsuu puoleensa parantavaa energiaa ja henkistä yhteyttä.

Violettiin kynttilään liitettyjä asioita: vaikutusvalta, auktoriteetti, psyykkiset kyvyt, ennustaminen, viisaus, salattu tieto, visiot, selkounet

Kynttilän koko: pituus 22 cm ja halkaisija 3 cm. Pieniä eroja voi olla käsityön vuoksi. Valmistettu mehiläisvahasta. Tuoksuton. Paloaika n. 10 h, palaa tasaisesti eikä valuta. Hand made by Shamaanitar. Toisessa kuvassa näet palavan kynttilän, joka on palanut 5 h.

Vinkki: lämmitä kynttilän toista päätä sytkärillä tai toisella kynttilällä. Lämmin vaha tarttuu alustaan paremmin. Paina tämän jälkeen kynttilä tiiviisti alustaa vasten, niin se pysyy hyvin pystyssä. Itse käytän lautasta, pataa tai tuikkukynttilälle tarkoitettu kynttilänjalkaa.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista manifestointi välineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa. Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä.11,90 €