Karneoli (s-koko)

Karneoli Rumpuhiottuja kiviä, koot ja muodot vaihtelevat, kivet ovat n. 1,5-2cm kokoisia.

Shamaanittaren info: Karneoli maadoittaa sinut nykyhetkeen. Se on yksi vanhimpia parantavia kiviä, jota on käytetty maailmassa. Perinteisesti sitä käytetään elvyttämään intohimoa, rakkautta ja halua, mutta karneolilla on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia. Karneolissa on värivariaatioita eli sen väri vaihtelee kellertävästä ja hennon punertavasta oranssista aina voimakkaaseen punaoranssiin sekä ruosteenruskeaan.

Kiven ominaisuuksien ja oranssin värin mukaisesti voit hoitaa ja tasapainottaa sillä sakraalichakraa. Kivi käy myös Root Chakran hoitamiseen, koska se auttaa poistamaan tukoksia ja hoitaa traumoja. Sillä on energisoiva ja immuniteettiä ylläpitävä vaikutus.

Terveysasioissa voit kokeilla sitä avuksi näihin: • hedelmällisyys ja seksuaalisuus. Terveysongelmat, jotka liittyvät kohtuun, emättimeen, kohdunkaulaan, munanjohtimiin ja munasarjoihin voidaan lievittää tai korjata karneolikivien energialla. Myös menkkakrampit ja PMS oireet. Tekee epäsäännöllisestä syklistä säännöllisen. • Verenkierto ja kaikki vereen liittyvä, verenpaine, sydämen syke, veren paksuus jne. kaikki liittyvät punaiseen karneoliin. •hoitaa alaselän ongelmia, reumatismia, niveltulehduksia, neuralgiaa ja masennusta.

Tunnepuolella kivi edistää positiivisia elämänvalintoja ja tuo motivaatiota. Auttaa luottamaan itseesi ja näkemyksiisi. Stimuloi luovuutta, antaa rohkeutta ja edistää positiivisia elämänvalintoja. Hyvä kivi, jos tahtoo päästä yli negatiivisista tunteen ja mielen olosuhteista. Rakkaudessa auttaa, jos etsii sitä tai tahtoo säilyttää sen elämässä. Jos tahtoo enemmän rehellisyyttä, enemmän rakkautta enemmän kiintymystä jne. tämä on se kivi. Voidaan käyttää pääsemään yli kaikenlaisesta hyväksikäytöstä. Pystyt päästämään irti tunnekuormasta, jota et enää tarvitse.

Työasioissa: Karneoli houkuttaa hyvää onnea, menestystä ja vaurautta. Pitämällä kiveä kehon lähellä se houkuttaa hyvää onnea. Hyvä naisille, jotka työskentelevät luovilla aloilla sekä niille, joilla on intohimo tanssiin, musiikkiin, taiteeseen tai draamaan. Sen sanotaan kirkastavan äänen. Auttaa myös arkkitehtejä, rakentajia tai rakennuskorjaajia luomaan upeita rakennuksia.

Jos olet harjaantunut tulkitsemaan kiven energioita, Karneoli kantaa mukanaan tarinoita ja tallenteita planeetastamme.

Historian havinaa: Karneoli oli arvostettu kivi vanhaan aikaan, sitä arvostettiin samaan tapaan kuin jalokiviä. Monesti eliittiryhmä käytti karneolia ja karneoli yhdistettiin tämän vuoksi ihmisiin, jotka olivat hierarkian huipulla rahan ja auktoriteetin suhteen. Karneolia käytettiin myös hautakivenä eli ihminen haudattiin karneolin kanssa. Karneolia on löydetty mm. egpytin muumioiden haudoista. Muinaiset soturit pitivät karneolia kaulan ympärillä tuomaan rohkeutta ja fyysistä voimaa voittaa vihollisensa. Egyptissä mestariarkkitehdit käyttivät tätä kiveä. Antiikin aikana sitä käytettiin auttamaan ujoja puhujia ulosannissa ja tuomassa rohkeutta. Keskiajalla alkemistit käyttivät kiveä keitoksissaan, jotta muut kivet aktivoituisivat sen energiasta. Ylipapin ensimmäinen kivi rintakilvessä oli karneoli. Karneoli merkitsi marttyyrien verta. Kiven uskottiin estävän sairautta ja kulkutauteja. Muinaiset egyptiläiset kutsuivat karneolia "laskevaksi auringoksi". Oranssin sävyiset kivet miellettiin äitijumalattaren Isiksen hedelmälliseen kuukautisvereen ja vastaanottavaiseen/ passiiviseen naisenergiaan. Punaoranssin tai punaruskean sävyiset kivet ajateltiin olevan aktiivista maskuliinista energiaa

3,00 €