Kirkas kallo (kapeampi malli)

Upea ekohartsista tehty kirkas pääkallo. Jokainen kallo on uniikki käsityön tulos, joten niissä voi olla jotain eroavaisuuksia. Olen kuvannut kaikki kallot erikseen eli saat juuri kuvassa näkyvän kallon itsellesi. Kallot somistamaan kotia tai alttaria tai henkiseen työskentelyyn esim. meditoi kallon kanssa.

Tämä ekohartsista tehty kallo jäljittelee ns. kristallikalloja, joita on käytetty pitkään tietyissä kulttuureissa keinona päästä käsiksi eri mielen ulottuvuuksiin. Tässä tilassa näkee helpommin yhteyden itsensä ja ympärillä olevien asioiden välillä. Tiibetissä käytetään henkisissä harjoituksissa myös kalloja, koska ne edustavat kuolemaa, elämän katoavaisuutta ja ihmisen tiedon rajoituksia. Kallot auttavat ihmistä pohtimaan kuoleman väistämättömyyttä ja tarvetta hyväksyä myötätuntoinen elämä.

Kristallinkirkas värinä tarkoittaa väritöntä tai läpinäkyvää. Se edustaa puhtautta, rehellisyyttä ja ajatuksen selkeyttä. Yhteyttä henkisyyteen ja yhteyteen jumalallisen kanssa. Kristallinkirkas edustaa tasapainoa ja harmoniaa, se tarkoittaa että on vapaa negatiivisesta energiasta ja emotionaalisista painolastista. Kun meditoit kallon kanssa visualisoi kuinka olet vapaa näistä kaikista ja koet syvää sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Visualisoi tämän kallon kanssa kuinka oma mielesi on puhdas ja ajatukset selkeitä.

Mitat: pituus 9 cm, leveys 5,5 cm ja korkeus 7 cm

Valmistettu käsityönä Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina Energiakivet.


39,00 €