Kivisetti, karneoli + kvartsit

Ostaessasi saat tämän kuvassa näkyvän kivisetin. Tässä setissä on raakapaloja ruusukvartsi, kirkas kvartsi sekä oranssi karneoli. Setin kaikki kivet ovat Brasiliasta. Kivien koko n. 3 x 3 cm. Kivet yksittäin 5€/kpl, settihintaan 12,90€. Alla kivien ominaisuuksista. 

Karneoli => Sytyttämään luovaa virtausta ja intohimoa. Karneoli pitää sisällään paljon eloa ja luovaa energiaa. Jos sinulta puuttuu intohimo projekteissasi tai elämässäsi, tämä on kivi, jota tarvitset luovan virtauksen tehostamiseen. Karneoli auttaa sinua käynnistämään uudelleen luovuutesi ja tuomaan elinvoimaa ja intohimoa takaisin elämääsi. Käytä kiveä herättämään luovuutta, lisäämään innokkuutta ja kokemaan enemmän nautintoa. Voit meditoida kiven kanssa tai hoitaa sillä sakraalichakraa. Voit asettaa karneolin työpöydälle tuomaan energiaa, etenkin iltapäivän väsymyksessä. Antaa energiabuustausta, tuo kestävyyttä ja lisää itseluottamusta.

Kirkas Kvartsi = > Kaikki kvartsin eri muodot tuovat erinomaista psyykkistä suojelua ja kykyä kohottaa tietoisuutta ja avata ylempiä chakroja. Kirkas tai valkoinen kvartsi on erinomainen kivi henkisiin tarkoituksiin. Se auttaa vahvistamaan intuitiota ja antaa mielen selkeyttä ja terävyyttä viestien tulkitsemiseen. Se auttaa sinua ajattelemaan ennen kuin puhut. Se toimii parhaiten emotionaalisella ja hienovaraisella tasolla. Chakrat: Kruunuchakra. Mutta kirkasta/valkoista kvartsia voi käyttää myös muissa kehon chakroissa puhdistamassa tai asetella niitä kehon ympärille puhdistamaan ja hoitamaan auraa.

Ruusukvartsi => jos tarvitse lempeyttä ja hoitavaa energiaa. Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin alemmat chakrat tuntevat myös olonsa turvalliseksi ja ylemmillä chakroilla on jälleen mahdollisuus herätä eloon. Voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi

12,90 €