Klusteri, Vuorikvartsi 2

Vuorikvartsiklusteri Brasiliasta.  Saat kuvassa näkyvän kiven itsellesi.

Mitat: 71g, 3 x 5 cm, korkeus 2,5 cm

Kristalliklusterit ovat kokoelmia kiviä, jotka ovat kasvaneet yhteen ryhmään. Ne ovat toisissaan kiinni samassa "kivipohjassa" ja niitä löytyy eri kokoisina. Kristalliklusterit voimistavat kiven energiaa eli voi ajatella että samassa kivessä on ikään kuin monta eri kärkeä, jotka lähettävät parantavaa värähtelyä/energiaa. 

  • - Vuorikvartsiklusteri soveltuu erityisen hyvin meditaatiotilaan/huoneeseen, koska kirkastaa mieltä. Sen voi asettaa kotona kodin keskustaan, koska tämä alue vaikuttaa joka puolelle kotia.
  • - Puhdista ja suojele henkilökohtaista energiaasi. Vuorikvartsi on mestariparantaja ja auran suojelija/puhdistaja. Jos tahdot henkilökohtaista puhdistusta/suojelua, niin pidä klusteri lähellä itseäsi.

- Aktivoi kotitoimisto, kirkas kvartsi edistää mielen selkeyttä ja keskittymistä, joten se on hyvä lisä kotitoimistoon. Voit asettaa klusterin työpöydälle tai työpisteen hyllylle.

- Opiskelualueella selkeyttä mieltiä ja lisää keskittymistä. Hyvä lisä jos tahdot saada viimeisteltyä jotakin asioita/projekteja.

Lisätietoja vuorikvartsin energiasta => Puhdistaa huoneen sekä kehon ja mielen energiaa. Kirkas kvartsi selkeyttää asioita ja on hyvä apu erityisesti silloin kun on vaikea tietää mitä tahtoisi tehdä tai viestit eivät tule selkeänä. Kiven merkitys liittyy myös sen mestariparantajan ominaisuuksiin. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Elämä sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten kanssa on yksi tärkeimmistä kiven hyödyistä. Lisäksi se muodostaa suojelevan esteen sille, ettei negatiiviset energia voi tulla läpi. Sekä kasvit että eläimet hyötyvät myös vuorikiteen energiasta.


15,00 €