Kristallitikku energisoimaan vettä: Ruusukvartsi

Tämä kristallitikku sisältää ruusukvartsia, joka nostaa rakkauden sekä harmonian värähtelyjä.

Jalokivivettä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää kylpyveteen, juomiseen, suun huuhteluun, spraypulloihin huoneen tai henkilön auran puhdistamiseen. Hildegard von Bingenillä oli monia käyttötarkoituksia jalokivivedelle. Jalokivivedellä on positiivinen vaikutus fyysisellä, mentaalisella ja henkisellä tasolla.

Käyttö: Aseta hyvin huuhdeltu lasitikku (jonka sisällä kivet ovat) lasikannuun, jossa on vettä. Käytä lähdevettä, jos mahdollista. 15-30 minuutin kuluttua jalokivivesi on käyttövalmista eli kivien informaatio on imeytynyt siihen hyvin. Voit jatkaa kannun täyttämistä vedellä. Tikun pituus on 24 cm.

Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Rakkaus itseä, muita ja koko luomakuntaa kohtaan. Jos tahdot nostaa rakastavaa ja harmonista värähtelyä itsessäsi, ruusukvartsi on hyvä siihen. Se avaa sydänchakraa, herättää luottamusta uudelleen ja hajottaa negatiivisia energioita. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi.

Huom! Jalokivivesien informaatio ei ole tieteellisesti todistettu, mutta se tulee käyttäjien käyttökokemuksista. Jalokivien käyttöä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin suosittelemia hoitoja.

34,90 €