Krysokolla

Krysokolla tunteiden parantamiseen ja selkeään ilmaisuun.

Nämä hiotut krysokollakivet ovat enemmän vihreitä kuin turkooseja ja ovat Madagaskarilta.

Krysokolla aktivoi kurkkuchakraa yhdistäen sinut sisäiseen viisauteen ja auttaa sinua löytämään äänesi tässä maailmassa. Se on myös hyödyllinen kivi tunnekehon parantamiseen ja sielun polun määrittämiseen. Krysokolla tukee vuorovaikutustasi muiden kanssa antamalla sinulle rohkeutta viestiä tarpeistasi viisaasti ja rehellisesti. Krysokolla on jumalattaren kivi, yhteys jumalalliseen feminiinisyyteen tai pyhään feminiinisyyteen. Silti se edustaa myös feminiinisen ja maskuliinisen energian pyhää liittoa ja kompromissin, neuvottelun ja sovinnon kauneutta. Kleopatra käytti tätä kiveä diplomaattisena talismaanina. Ennen vierailua hän lähetti valtionpäämiehille lahjaksi krysokollan. Hän uskoi, että se auttoi avaamaan ovia hyville neuvotteluille ja viisautta viestintään.

Krysokolla kasvaa yleensä yhdessä malakiitin, savukvartsin ja shattuckitin kanssa, jotka ovat kokoelma intensiivisiä parantavia kiviä. Meditoi tämän kiven kanssa tai pidä sitä lähellä avataksesi kurkkuchakraasi, kommunikoidaksesi helpommin, seurataksesi vapauttasi ja parantuaksesi.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: kurkkuchakra, sydän chakra

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä.

5,00 €