Kylpysuola, Onnellinen Noita

-30%

Poistuva tuote, ale -30%. Alennettu hinta on jo tuotteessa (ovh 19,90€) 

Piristämään ja onnellisuutta lisäämään. Tämä kylpysuola sisältää mandariinia ja seetripuuta sekä Himalajan vaaleanpunaista mineraalisuolaa. Suolaan on sekoitettu samettikukan terälehtiä.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Mandariini avaa sydäntä, lievittää surua, hermostuneisuutta ja levottomuutta. Toisilla ihmisillä mandariini rentouttaa, toisille se tuo energiaa ja piristää mieltä.
  • Seetri maadoittaa, suojelee, sekä edistää keskittymistä ja itsetutkiskelua.

Lisätietoja: Kaunis lasipullo, jota voit käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen kun suola on loppu. Suolan määrä: 250g. Kylpysuolan ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä pakkaus on kierrätettävissä/käytettävissä uudelleen.

Inci: Himalajan vaaleanpunainen suola, epsomsuola, sitruunahappo luomua, kaoliinisavi luomu, ruokasooda, eteerinen mandariiniöljy luomu (Mandarin), samettikukan terälehdet, manteliöljy, luomu kookosöljy, setripuun eteerinen öljy.

13,90 € 19,90 €