Kylpysuola, Terve Noita

Poistuva tuote

Poistuva tuote, ale -30%. Alennettu hinta on jo tuotteessa (ovh 19,90€) 

Puhdistukseen ja sisäiseen voimaan. Tämä kylpysuola on sekoitus Himalajan vaaleanpunasta suolaa ja epsomsuolaa, johon on uutettu setripuusta ja skotlantilaisesta männynhavuista tehtyjä eteerisiä öljyjä.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Seetrin ja männyn sekoitus magiassa tunnetaan ns. "elämänpuuna". Niillä on puhdistava ja selkeyttävä ominaisuus. Seetri tunnetaan medicininä erityisesti suojeluun ja mänty on lääke pitkäikäisyyteen ja hedelmällisyyteen. Niillä on myös tulehdusta ehkäisevät ja antimikrobiset ominaisuudet.

Kaunis lasipullo, jota voit käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen kun suola on loppu. Suolan määrä: 250g. Kylpysuolan ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä pakkaus on kierrätettävissä/käytettävissä uudelleen.

Inci: Himalajan vaaleanpunainen suola, epsomsuola, seetripuuöljy (Cedrus Atlantica Bark) ja männynneulasista tehty eteerinen öljy (Pinus Sylvestris).

13,90 € 19,90 €