Loitsukynttilä, Punainen

Shamaanittaren tuoksuvat loitsukynttilät ovat maagisia. Käytä erivärisiä kynttilöitä tiettyjen asioiden manifestointiin. Tuoksut ja kivet resonoivat näissä kynttilöissä aina värin kanssa.

Tuoksu: kaneli, muskotti, inkivääri.

Kivimagia: punainen aventuriini & punainen jasper

Punaiset kynttilät: intohimo, seksuaalisuus, voima, tuli elementti, ura, himo, toiminta, riippumattomuus, eloonjäänti. Punaista kynttilää voi polttaa jos tahtoo kasvattaa intohimoa elämään tai saada jonkun asian toimimaan nopeasti.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä (GMO vapaata rypsiä Saksasta) ja se on valmistettu kierrätettyyn lasiin. Tuoksut ovat parabeenittomia tuoksuöljyjä. Vaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille ja ympäristölle. Paloaika n. 25 tuntia. Kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm ja kivet kynttilässä ovat pieniä, n. 1 cm kokoisia, yhdessä kynttilässä on 3 kpl punaista aventuriinia ja 3 kpl punaista jasperia. Kivet ovat kevyesti painettu vielä hieman sulan vahan pinnalle, joten voit joko antaa kivien tipahtaa sulaan kynttilämassaan sen palaessa tai poimia ne pois.

Tuoksujen ja kivien maagiset ominaisuudet:

Kaneli ja kaneliöljy; rakkausloitsut, loitsut rakkauden, onnen ja rahan luomisessa.

Muskottipähkinä; tuomaan onnea ja rohkaisemaan toisen osapuolen rakkautta.

Inkivääri; energinen ja tulinen, lisää voimaa kaikkeen maagiseen toimintaan. Käytetään loitsuissa "nopeuttamaan asioita" tai saamaan suunnitelmat toteutumaan nopeasti. Lisää intohimoa olemassa olevaan suhteeseen.

Punainen aventuriini; inspiroi luovuuteen ja seksuaalisuuteen sekä tuo uuttaa jännitystä ja luottamusta projekteihin, tavoitteisiin sekä toiveisiin. Punaista aventuriinia käytetään suojelukivenä, perinteisesti varkaita vastaan sekä suojelemaan tulipaloilta ja salamaniskulta

Punainen jasper; stimuloi chi:tä, elämän voimaa, tuo fyysistä kestävyyttä, energiaa sekä keskittymistä ja päättäväisyyttä. puhdistaa ja vahvistaa auraa. Kivi on myös intohimon kivi, hyödyllinen palauttamaan ja uudistamaan seksuaalista halukkuutta sekä manifestoimaan luovia ideoita.

14,90 €