Loitsukynttilä, Vihreä

Shamaanittaren tuoksuvat loitsukynttilät ovat maagisia. Käytä erivärisiä kynttilöitä tiettyjen asioiden manifestointiin. Tuoksut ja kivet resonoivat näissä kynttilöissä aina värin kanssa.

Tuoksu: laventeli, appelsiini

Kivimagia: vihreä jade (nefriitti) & vihreä aventuriini

Vihreät kynttilät: kasvu, onni, kasvit, puu, luonto, raha, menestys, mustasukkaisuus. Vihreää kynttilää voi polttaa kun tahtoo kasvattaa itseluottamusta tai houkuttaa rahaa. Se tasapainottaa ja parantaa energioita, lisää vitaliteettia ja kestävyyttä.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä (GMO vapaata rypsiä Saksasta) ja se on valmistettu kierrätettyyn lasiin. Tuoksut ovat parabeenittomia tuoksuöljyjä. Vaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille ja ympäristölle. Paloaika n. 25 tuntia. Kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm ja kivet kynttilässä ovat pieniä, n. 1 cm kokoisia, yhdessä kynttilässä on 3 kpl jadea ja 3 kpl vihreää aventuriinia. Kivet ovat kevyesti painettu vielä hieman sulan vahan pinnalle, joten voit joko antaa kivien tipahtaa sulaan kynttilämassaan sen palaessa tai poimia ne pois.

Tuoksujen ja kivien maagiset ominaisuudet:

Laventeli; suojeleva, rakkautta, parantamista, suojelua, selkounia, siunauksia, ystävyyttä, ennustamista, onnellisuutta, keskittymistä.

Appelsiini; rauhan ja onnen aikaansaaminen. Stimuloi luovuutta ja houkuttaa onnea. Se karkottaa negatiiviset ajatusmuodot, mustasukkaisuuden ja epävarmuuden. Sitä voidaan käyttää myös loitsuissa ihmissuhteiden harmonisoimiseen.

Vihreä Jade; perinteisimpiä ja tehokkaimpia runsauden, hyvinvoinnin, vaurauden ja hedelmällisyyden kiviä. Kun tahdot houkutella rahaa elämääsi,  luo positiivinen visio rahasta ja visualisoi itsesi käyttämässä rahaa luovasti.

Vihreä Aventuriini; onnen, runsauden, hedelmällisyyden ja kasvun kivi. Kun haluat luoda enemmän yltäkylläisyyttä rakkaudessa, rahassa, työssä, luovissa projekteissa jne. Erityisen hyödyllinen opiskelijoille tai uusille yrityshankkeille.

14,90 €