Mala, Kuun kuiskaus (lapis, akvamariini, sodaliitti)

Kuun kuiskaus on uniikki mala/malakoru, jossa on helminä lapis latsuli, akvamariini, sodaliitti, valkoiset posliinihelmet sekä symbolina hopeinen kuu. Malassa on 108 helmeä. Kivihelmien ja posliinihelmien koko on 60 mm ja kuu on 3 cm. Koko malan pituus 45 cm. Malan mukana saat kauniin ja laadukkaan natural puuvillapussukan. Rakkaudella hand made by Shamaanitar.

Kuun kuiskaus mala on sinulle, joka haluat kehittää omia intuitiivisia kykyjä ja tuoda niitä selkeästi sydämestä käsin myös muille. Kaikki kivet avaavat kommunikaatiota ja rehellistä puhumista oikeilla sanoilla.

Upea sininen Lapis Latsuli avaa psyykkiset kykysi ja opastaa sinua henkisellä matkallasi. Lapiksella on kyky herättää kolmas silmä ja parantaa kykyä visualisoida sekä myös saada ohjausta ja tietoa siihen liittyen. Lapis on selvänäköisyyden ja selvätietoisuuden kivi ja sitä voi käyttää kanavoinneissa, mediumistisessa työskentelyssä ja jos tahdot saada yhteyden Akaashisiin tiedostoihin. Erinomainen kivi selkouniin sekä unien muistamiseen. Tietoisessa meditatiivisessa työskentelyssä tämän kiven kanssa saat asiat selkeämmin ja totuudenmukaisesti mieleesi. Lapis auttaa sinua muistamaan sen, että paras apu on kääntyä sisäänpäin ja luottaa itseensä.

Sodaliitti on yhteydessä sekä kurkkuchakran että kolmannen silmän chakran kanssa, joten se vahvistaa psyykkisiä kykyjä eli intuitiivisia aisteja sekä sisäistä tietämystä. Sitä on kutsuttu myös runoilijan kiveksi, luovien kiveksi sekä totuuden kiveksi. Se auttaa sinua ilmaisemaan kaikki asiat, jotka haluat sanoa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et ikinä osaa sanoa oikeita sanoja tai lopulta sanot asiat väärin, niin tämä kivi auttaa parempaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon

Akvamariini on hyvin erityinen kivi, joka auttaa avaamaan selkeän kanavan sydämen ja kurkkuchakran välille. Tämä tärkeä yhteys auttaa puhumaan sydämestä käsin korkeita totuuksia. Se on erittäin korkeavärinen kivi ja auttaa meitä kehittymään sekä löytämään yksilöllisen henkisen polkumme.

Kuu: symboloi intuitiivista, mystistä & feminiinistä puolta itsessämme. Kuun energia on voimakasta ja sitä voidaan käyttää tapana muodostaa syvempi yhteys itseemme ja tunteisiimme. 

69,00 €