Mala, Valon Paluu (valkoinen jade)

Loppuunmyyty

Valon Paluu on unikkki mala/malakoru, jossa on valkoista jadea ja huurrettuja ametistihelmiä sekä kaunis hopeanvärinen sudenkorento. Guruhelmenä on hopeanvärinen metallihelmi. Malassa on 108 helmeä. Kivihelmien koko on 80 mm ja sudenkorennon koko on 3 x 3 cm. Malan pituus 52 cm. Malan mukana saat kauniin ja laadukkaan natural puuvillapussukan. Hand made with love by Shamaanitar.

Tämä mala on sinulle, joka olet valmis positiivisempaan muutokseen ja valoon sekä kuuntelemaan intuitiivisia opastuksia elämässä.

Valkoista jadea on arvostettu sen kyvyn vuoksi tuoda onnea terveyteen, liiketoimintaan ja rakkauteen. Se suodattaa häiriötekijöitä, houkuttelee hyödyllistä tietoa ja auttaa päätöksenteossa. Se auttaa meitä yhdistymään korkeampiin värähtelyenergioihin, lisää intuitiivisuutta ja siitä käsin toimimista. Valkoinen jade suojaa negatiivisilta energioilta ja lievittää niveltulehduksen ja muiden nivelsairauksien kipua, erityisesti lantion alueella.

Ametisti auttaa sinua tapaamaan henkioppaat ja enkelit. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampi tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja voi stimuloida kolmatta silmää. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima.

Sudenkorento: edustaa muutosta, uudelleensyntymistä, onnellisuutta, hyvää onnea ja taloudellisia hyötyä.

75,00 €