Musta eukalyptus saippua (kuoriva)

Mustaa saippuaa käytetään perinteisesti kuorintaan ja usein kuorintakintaan ym. kanssa. Kuori vartaloasi joka viikko, jotta ihosi tulee jälleen terveeksi ja pehmeäksi. Mustista luomuoliiveista valmistettu saippua valmistelee ihosi täydellisesti kuorintaa varten. Saippuaan on lisätty eukalyptuksen eteeristä öljyä, jolla on antiseptinen ja virkistävä vaikutus. Pakkaus: 180 g.

Käyttö: Levitä mustaa saippuaa kostealle iholle ennen suihkua tai sen aikana ja anna sen imeytyä muutaman minuutin ajan. Hankaa sitten vartaloasi kuorintakintaalla tai vastaavalla => tämä poistaa kaikki kuolleet solut iholta ja stimuloi ihon verenkiertoa.

Lisätietoja tuotteesta: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai testausta, Ei sisällä keinotekoisia värejä tai keinotekoisia hajusteita, Ei ole säilöntäaineita, Dermatologisesti testattu. 

Ecocert Greenlifen sertifioima COSMOS Natural -standardin mukaisesti.

Brand: Najel

INCI: AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), POTASSIUM LAURELATE*, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM HYDROXIDE, LIMONENE. * natural aroma from essential oil (eucalyptus globulus), ** partly of organic certified ingredients

Najel => Sekä valmistajana että jakelijana laboratorio NAJJAR on erikoistunut yli 25 vuoden ajan ekokosmetiikkatuotteisiin, jotka on valmistettu oliiviöljystä ja laakerpuuiöljystä. Tuotenimellä NAJEL he tarjoavat kauneudenhoitoa koko vartalolle, mukaan lukien kuuluisa Aleppo saippua, joka on Marseille saippuan esi-isä. Vuodesta 1895 lähtien Al NAJJAR -perhe on valmistanut aitoa Aleppo-saippuaa käyttämällä perinteistä tietoa, joka on siirretty sukupolvelta toiselle. Varsinainen laboratorio NAJJAR on perustettu vuonna 1996 ja vaikka aito Aleppo-saippua on Najelin huipputuote niin yritys on kehittänyt laajaa luonnon- ja ekokosmetiikan valikoimaa, joka valmistetaan omassa laboratoriossa Lyonissa.

12,90 €