Musta oliiviöljysaippua + murskattuja oliiveja, 200g

Luomuoliiviöljyyn valmistettu musta saippua. Musta saippua on kuoriva saippua ja 100% kasvipohjainen. Siihen on sekoitettu oliiviöljyä ja murskattuja oliiveja ja se on valmistettu perinteisen Marokkolaisen reseptin mukaan. Suositus hieroa iholle ja antaa vaikuttaa hetken aikaan, jotta sen vaikutukset aktivoituvat. Poista hieromalla/hankaamalla, jolloin myös kuollut ihokerros poistuu. Tuotteen kanssa suositellaan käytettävän pesukinnasta tai kuorivaa kinnasta. 

Tuotteella on Ecocert merkki. 

INCI: Aqua, Potassium Olivate*, Glycerin*, Sodium Chloride, Caramel*, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Hydroxide. * Ingredients from organic farming. 99% of the total ingredients are of natural origin. 40% of total ingredients are from organic farming. Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to ECOCERT Standard available at "https://cosmetiques.ecocert.com".

Brand: Karawan

Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.


25,00 €