Oracle of the Universe

Universumin oraakkeli: jumalallinen opastus kosmoksesta. 

Pakka sisältää 44 kullattua korttia ja 112-sivuinen täysin värillinen opaskirja. 

Etsimään viisautta ja ohjausta universumin laajenevista energioista. Tämä oraakkelipakka vangitsee maailmankaikkeuden henkiset viisaudet: yksittäiset energiat, tuikkivat tähdet, tuliset auringot, salaperäiset mustat aukot, pyörivät galaksit, loistavat tähtikuviot ja kaikki suuret ja pienet planeetat.Yötaivas ja planeettojen pyöriminen ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Varhaisimmat luolamaalaukset sisältävät tähdet, auringon, kuun ja tähtikuvioita, jotka kaikki on kudottu myytteihin, tarinoihin ja oppitunteihin. Joka päivä opimme hieman enemmän valtavasta avaruudesta. Emme vain tutki tähdistöjä, tähtiä, planeettoja, mustia aukkoja, ​galakseja, vaan myös energioita, kuten pimeää ainetta ja uusia avaruusilmiöitä, joita nyt löydetään ja ymmärretään paremmin.

Tämän oraakkelin on luonut Stacey Demarco ja Kinga Britschgi, joilla molemmilla on pakkomielle avaruudesta ja tähtien myyteistä ja kauneudesta. Tämä korttipakka on luotu niille, jotka ovat aina etsineet kosmosta, jumalallista opastusta ja inspiraatiota.

Tekijöistä

Stacey Demarco on yksi Australian noidista ja luotettavimmista pakanallisuuden harjoittajista. Hän on opettanut ympäri maailmaa yli 25 vuoden ajan. Hänen intohimonsa on tuoda myyttien ja käytännön taikuuden voima kaikkien ulottuville. Hän on Natureluster-liikkeen perustaja, joka yhdistää ihmiset uudelleen luonnon voimaan. Hän on luonut lukuisia oraakkelipakkoja, mukaan lukien Queen of the Moon Oracle.

Kinga Britschgi on palkittu unkarilainen digitaalitaiteilija ja kuvittaja. Yksi hänen kuvistaan, "Juhannusyö – Titania", valittiin osaksi Adoben virallista markkinointikampanjaa heidän Creative Cloud -projektilleen, ja se näkyi Adoben verkkosivuilla, julisteissa ja aikakauslehtien mainoksissa. Kinga on julkaissut teoksiaan myös digitaalisissa taidekirjoissa. Hän rakastaa surrealismia, maagista realismia ja käyttää niitä tarinan kuvien luomiseen: figuratiivisia kuvia, joissa on näennäisesti realistisia elementtejä, jotka usein johtavat surrealistisiin, salaperäisiin kuviin, joissa on paljon merkityksiä.


29,00 €