Orgoniittiheiluri, Intuitio ja henkisyys

Avaa intuitiota ja 3. silmää tällä orgoniittiheilurilla, jossa on ametistia. Epäorgaaninen aine tässä orgoniittissa on kuparia. Ametisti avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia. Ametisti on kaunis kivi ja sillä on pitkä historia ihmisten auttajana monilla tavoilla. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana tai heilurityöskentelyssä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Ametisti sopii hyvin kolmannen silmän aktivointiin eli voit avata sillä 3. silmää ja omaa visualisointikykyä.

Heilurin koko: n. 4,5 cm (muoto ja koko voi hieman vaihdella, käsityön vuoksi) Hand made. Heilurin mukana saat kauniin säilytysrasian, joten tuote soveltuu hyvin myös lahjaksi.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin. 

19,00 €