Orgoniittiheiluri, Puhdistus ja maadoitus (shungiitti)

Puhdistu ja maadoitu tällä orgoniittiheilurilla, jossa on shungiittia. Epäorgaaninen aine tässä orgoniittissa on kuparia. Shungiitilla on valtava määrä parantavia voimia. Kivessä on luonnollisesti sähköä johtavia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään sähkömagneettista säteilyä. Shungiitilla on useita vaikutuksia kehoon mm. kaikkien seitsemän "pää" chakran aktivoituminen. Se tasapainottaa kehon yin-yang energioita sekä chakrojen välistä harmoniaa. Sitä käytetään kehon puhdistautumiseen (myrkyistä) ja mielen vapauttamiseen negatiivisuudesta. Shungiitti auttaa ihmisiä, joilla on vaikeita ja hallitsemattomia tunteita sekä ahdistusta tai masennusta. Sen avulla valo täyttää kehon ja estää negatiivisuuden muodostumista. Shungiitti on myös tehokkaasti maadoittava kivi. Se resonoi voimakkaasti juurichakran ja maatähtichakran kanssa.

Heilurin koko: n. 4,5 cm (muoto ja koko voi hieman vaihdella, käsityön vuoksi) Hand made. Heilurin mukana saat kauniin säilytysrasian, joten tuote soveltuu hyvin myös lahjaksi.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin. 

19,00 €