Orgoniittipyramidi, Henkinen yhteys ja suojelu (ametisti)

Todella kaunis orgoniitti, jossa orgaaninen ainesosa sisältää ekohartsia ja ametistia, ei orgaaninen ainesosa metallia eli tässä pyramidissa on kuparihiukkasia ja kuparilankaa. Kärkenä kvartsikide. Pyramidissa on myös kullanvärinen elämänkukka symboli. Käytä tätä orgoniitti pyramidia tuomaan sinulle tai ympäristöön (kotona/työpaikalla) enemmän henkistä yhteyttä jumalallisen puolen tai auttajien kanssa. Ametisti ja vuorikristalli ovat myös suojelevia ja puhdistavia eli tämä orgoniitti soveltuu myös paikkaan, jossa tarvitset erityistä suojelua tai puhdistusta negatiivisesta energiasta.

Koko: 8,5 x 8,5 korkeus 9 cm. Valmistettu käsin Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina on Energiakivet. Jokainen on uniikki eli saat itsellesi kuvassa näkyvän pyramidin.

Shamaanittaren info:

Pyramidit ovat hyviä manifestointityökaluja sekä energian vahvistajia. Monet muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tätä pyhää muotoa esim. egyptiläiset, mayat, kiinalaiset jne. Egyptissä sanotaan, että pyramidit symboloivat auringon sädettä. Pyramidit muotoisten kristallien sanotaan ottavan käyttöönsä korkeammat energian värähtelyt ja auttavat tällä tavalla luomaan/manifestoimaan asioita voimakkaammin. Tämä orgoniittipyramidi on ns. Nubian pyramidimalli eli siinä pyramidin huippu on korkeampi ja terävämpi kuin normi pyramidissa.

Elämänkukka: on symboli, jolla on paljon henkisiä perinteitä ja vahvoja voimia. Symboloi elämän kiertokulkua. Sanotaan, että elämänkukka symbolissa on koko universumimme merkityksellisimmät ja pyhimmät kuviot. Elämänkukka luo harmoniaa ja suojelevia ominaisuuksia, joten sen positiivinen symbolismi sopii erittäin hyvin tähän orgoniitti pyramidiin.

Ametisti on kaunis kivi ja sillä on pitkä historia ihmisten auttajana monilla tavoilla. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Se suojaa psyykkiseltä hyökkäykseltä, muuntaa energian rakkaudeksi ja suojaa käyttäjää kaikentyyppisiltä haitoilta. Sillä on suojeleva vaikutus geopaattiselta säteilyltä, sähkömagneettiselta stressiltä sekä muiden ihmisten lähettämiltä pahoilta silmiltä. Se avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia. Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille. Ametisti kuuluu ns. kuninkaallisiin kiviin ja se suojasi käyttäjäänsä taudeilta sekä infektioilta. Ametistia voi myös estää myrkytystiloja (alkoholi) tai ylensyömistä. Vuorikristalli, jonka kärki osoittaa pyramidin kärkeä kohti voimistaa tämän orgoniitin vaikutuksia.

==========

Tässä bonuksena Shamaanittaren feng shui tippejä

Yleisesti voit sijoittaa ametistipyramidin sellaiselle alueella, jossa tuntuu olevan pysähtynyt tunnelma ja huono energia. Ametisti lähtee puhdistamaan paikkaa ja tunnelmaa.

Pohjoisen alueella voit käyttää ametistipyramidia tuomassa parempaa työonnea ja uusia alkuja niihin.

Koillisen alueella voit käyttää ametistipyramidia sisäisen tiedon parantamiseen eli ametistilla on kyky voimistaa intuitiota

Idän alueella voit käyttää pyramidia paremman perheharmonian ja terveyden saavuttamiseksi.

Kaakon alueella voit käyttää pyramidia kutsumassa puoleesi vaurautta.

Etelän alueella voit käyttää pyramidia houkuttamassa parempaa menestystä.

Lounaan alueella voit käyttää pyramidia aktivoimaan romanttista rakkautta, mutta lisää alueelle myös ruusukvartsia tai muita rakkauden kiviä, jotta suhde ei jää pelkästään henkiseksi yhteydeksi.

Lännen alueella voit käyttää pyramidia lisäämässä omaa luovuutta

Luoteen alueella voit käyttää pyramidia houkuttamassa elämääsi auttavia ystäviä ja yhteyttä enkeleihin ja muihin oppaisiin.

======

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin.

49,00 €