Orgoniittipyramidi, Suojelu ja puhdistus 2 (musta turmaliini)

Todella kaunis orgoniitti, jossa orgaaninen ainesosa sisältää ekohartsia ja mustaa turmaliini kiveä, ei orgaaninen ainesosa metallia eli tässä pyramidissa on kuparihiukkasia ja kuparilankaa. Kärkenä puhtaan kirkas kvartsi, joka on niin kirkas että sitä ei meinaa erottaa pyramidin sisältä. Pyramidissa on myös kullanvärinen OM symboli. Käytä tätä orgoniitti pyramidia tuomaan sinulle tai ympäristöön (kotona/työpaikalla) enemmän suojelua energiavampyyreiltä sekä elektromagneettiselta säteilyltä. Musta turmaliini auttaa myös purkamaan stressiä mielestä ja kehosta.

Koko: 9 x 9 cm, korkeus 9 cm. Valmistettu käsin Suomessa, Shamaanittaren yhteistyökumppanina on Energiakivet. Jokainen on uniikki, joten saat itsellesi kuvassa näkyvän pyramidin. 

Shamaanittaren info:

Pyramidit ovat hyviä manifestointityökaluja sekä energian vahvistajia. Monet muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tätä pyhää muotoa esim. egyptiläiset, mayat, kiinalaiset jne. Egyptissä sanotaan, että pyramidit symboloivat auringon sädettä. Pyramidit muotoisten kristallien sanotaan ottavan käyttöönsä korkeammat energian värähtelyt ja auttavat tällä tavalla luomaan/manifestoimaan asioita voimakkaammin. Tämä orgoniittipyramidi on ns. Nubian pyramidimalli eli siinä pyramidin huippu on korkeampi ja terävämpi kuin normi pyramidissa.

OM: on symboli, joka on monille esim. joogapiireistä tuttu. Om-symboli tuo tuo rauhaa, harmoniaa ja tasapainoa käyttäjälleen sekä suojaa negatiivisilta energioilta. Om symboli on suotuisa symboli ja sitä käytetään monissa eri tilanteissa symboloimaan onnellisuutta (eri tuotteissa, koruissa ja esineissä) Vastun mukaan (intialainen Feng Shui) OM symbolin sijoittaminen talon sisäänkäynnin lähelle houkuttaa kotiin hyvää onnea.

Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyvä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja. Puhdistaa kehoa myrkyistä sekä parantaa mielen ja kehon yhteyttä.

Mitä Orgoniitti tarkoittaa? Orgoniitti sana muodostuu kahdesta sanasta organic ja metal eli orgaaniseen aineeseen lisätään epäorgaanista ainetta, josta muodostuu sekoitus: Orgoniitti. Tästä sekoituksesta voidaan tehdä erilaisia muotoja, kuten kaulakoruja, pyöreitä palloja, heilureita, pyramideja jne. Orgoniitti toimii niin että se tasapainottaa sinun energiakentän "orgonen". Orgone on luonnollinen energiamuoto, jonka sanotaan olevan kaiken paranemisen lähde. Se on samanlainen kuin muut universaalit elämänvoiman energiat, kuten prana, reiki tai chi, mutta tehokkaampi. Lyhyesti sanottuna orgoniitti tuottaa positiivista energiaa negatiivisuuden puhdistamiseksi. Jalokiviä ja kristalleja lisätään orgoniittiin ja sitä voi silloin käyttää tehokkaana parantavana työkaluna tiettyihin asioihin.


49,00 €