Parantavat kristallit; kultainen kolmio setti

Shamaanittaren valitsemat kivet eli "Kultainen kolmio" on sanonta, jota käytetään kolmen jalokiven yhdistelmästä. Nämä luovat upean energiavirtauksen kotiin, etenkin jos sijoitat ne olohuoneeseen tai jonnekin keskeiselle paikalle. Kultaisen kolmion kivet ovat ametisti, vuorikristalli ja ruusukvartsi. Kultaisen kolmion kivien käyttäminen myös meditaatioon on tehokas työkalu meditaation syventämiseen. Alla näet lyhyesti yksittäisten kivien ominaisuuksia ja näiden yhteisvaikutus tarjoaa rentoutumista, puhdistumista ja energian palautumista niin asuintilaan kuin sen asukkaille. Kivien koot 3 x 3 cm.

Numero 3 on hyvä onnen numero. Kolmen ajatellaan edustavan harmoniaa, viisautta ja ymmärrystä. Kolme on ajan määrä: menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus/ syntymä, elämä, kuolema/ alku, keskivaihe, loppu. Kolmonen on jumalallisuuden numero ja pyhä luku monissa uskonnoissa. Rituaaleissa monet toiminnot tehdään kolme kertaa ja numero kolme on yhtä kuin taikuus. Olet varmasti kuullut ilmaisun "kolmannen kerran onnekas tai ei kahta ilman kolmatta". Saduissa kolme on maaginen luku, sankareille ja sankaritarille tarjotaan usein kolme vaihtoehtoa tai kolme testiä. He voittavat vaikeudet yleensä kolmannella yrityksellä. Numero kolmonen luo, manifestoi ja aktivoi. Voit asettaa nämä kolme kiveä kolmion muotoon, koska myös kolmio on voimakas symboli, joka nähdään mm. pyramideissa. Mystisessä vapaamuurareissa kolmio on kaiken rakennetun perusperiaate ja perimmäinen päämäärä.

Kivien parantava vaikutus:

Ametisti: Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Ametisti on violetin säteen jalokivi, jossa on myös vapauden ja muutoksen energioita. Violetilla on korkein taajuus näkyvässä värispektrissä ja se, mikä on violetin ulkopuolella, on ihmissilmälle näkymätöntä. Violetti ja ametisti on pitkään yhdistetty henkisyyteen ja kruunuchakraan, yhteyteemme enkeleihin ja korkeampiin ulottuvuuksiin. Ametisti voi auttaa sinua nukahtamaan ja pääsemään syvempiin meditaatiotiloihin. Sen korkea värähtely eliminoi luonnollisesti matalampia energioita. Se tuo selvemmän ymmärryksen elämänkokemuksestasi ja auttaa yhdistymään korkeamman viisauden kanssa.

Ruusukvartsi: Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Luo lempeyttä ja rakkautta ja tukee näin kodin rauhallisempaa ja kodikkaampaa tunnelmaa. Saa aikaan positiivista emotionaalista kanssakäymistä ihmisten välillä. Ruusukvartsin avulla opit (jälleen) rakastamaan itseäsi ja muita eli voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi.

Vuorikristalli: Puhdistaa huoneen sekä kehon ja mielen energiaa. Kirkas kvartsi selkeyttää asioita ja on hyvä apu erityisesti silloin kun on vaikea tietää mitä tahtoisi tehdä tai viestit eivät tule selkeänä. Vuorikristalli parantaa yhteyksiä henkisen ja fyysisen maailman välillä vahvistamalla kommunikaatiota. Sen uskotaan olevan äitimaan korkeimpia lahjoja ja auttavan kaikkien maallisten elementtien yhteyksissä. Kiven merkitys liittyy myös sen mestariparantajan ominaisuuksiin. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Elämä sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten kanssa on yksi tärkeimmistä kiven hyödyistä. Lisäksi se muodostaa suojelevan esteen sille, ettei negatiiviset energia voi tulla läpi. Sekä kasvit että eläimet hyötyvät myös vuorikiteen energiasta. 

12,90 €