Pi Xiu, minipatsas (pronssia)

Tämä myyttinen villieläin näyttää hurjalta ja voimakkaalta, joten se on erinomainen Feng Shui -symboli. Tällä eläimellä on lohikäärmeen pää, hevosen vartalo, yksisarvisen kynnet ja raju ulkonäkö; sillä on myös siivet ja kaiken tämän yhdistemänä se muistuttaakin omaan silmääni lentävää leijonaa.

Pi Xiu kerää varallisuutta ja karkottaa pahat henget. Legendan mukaan Pi Xiu syö vain kultaa, hopeaa, jalokiviä joka ilmansuunnasta, eikä se koskaan ulosta (siltä puuttuu peräaukko). Tämän asian vuoksi Pi Xiu symboloi vaurauden ja omaisuuden karttumista. Tietysti se pystyy karkottamaan myös pahat henget ja tuomaan onnea. Sanotaan, että se suojee kotia vuosittaisen Grand Jupiter tähden lepyttämisessä ja tuo myös onnea rakkaussuhteissa.

Shamaanittaren sijoitteluvinkit =>  varmista, että Pi Xiun pää (kasvot) on ikkunaa tai ovea kohti, tällöin se vetää puoleensa rahaa ja vartioi kotia. Sitä ei sijoiteta makuuhuoneeseen eikä niin että sen pää on sänkyä, peiliä, akvaariota tai Buddha patsasta kohti. Älä myöskään laita sitä kattopalkin alle.Lentävissä tähdissä voidaan käyttää eliminoimaan tähden 5 negatiivisia vaikutuksia. Pi Xiu -rannekorua tai kaulakorua käytetään varallisuuden parantamiseksi.

Patsaasta: Tämä on minipatsas ja tehty pronssista eli soveltuu feng shui tehosteena hyvin myös alueille, joissa tarvitaan metallin energiaa. Patsaan häntä on tehty kaarelle eli tämän voi myös ripustaa kaulaan esim. nyörinauhalla tai muulla ketjulla. Koko: n. 3 x 2 cm.


14,90 €