Practical Magic Oracle

Energisoi sisällä olevaa viisautta ja potentiaalia sekä voimaannuta sydäntä ja muuta huomista. Tässä 36 kortin pakassa on upeita Selina Fenechin taideteoksia sekä korttiteline, johon kortin voi asettaa. Serene Conneelleyn opaskirja sisältää loitsuja, visualisointeja, assosiaatioita ja harjoituksia. Tämä maaginen työkalu auttaa sinua luomaan pyhää tilaa, ymmärtämään kuun vaiheita, työskentelemään luonnon syklien kanssa ym. Muokkaa todellisuutta jumalien, yrttien, kristallien ja värien avustuksella sekä usko luontaisiin voimiisi.

Tekijöistä:

Serene Conneeley on kirjailija, noita ja parantaja, jota kiehtoo historia, matkustaminen, rituaalit sekä muinaisten paikkojen ja kulttuurien myytit sekä taikuus. Hän on kirjoittanut aikakauslehtiin ja osallistunut noituutta, historiaa, psyykkisiä muutoksia käsitteleviin kirjoihin. Hän on kirjoittanut teokset: Witchy Magic, Mermaid Magic ja Faery Magic Lucy Cavendishin kanssa sekä Seven Sacred Sites, A Magical Journey ja Sacred Journey. Hän on myös kirjoittanut kuusi maagista realismiromaania ja useita alkuperäisiä satuja, mukaan lukien Joutsenneito.

Selina Fenech on aina elänyt maagista elämää ja ilmaissut nuoresta saakka fantasiaunia, romantiikkaa, taianomaisuutta ja seikkailuja maalauksissa sekä tarinoissa. 23-vuotiaana hänen taidettaan oli kirjoissa, aikakauslehdissä ja oraakkelipakoissa – mukaan lukien Oracle of the Mermaids ja Wild Wisdom of the Faery Oracle yhdessä Lucy Cavendishin kanssa. hahmoihin. Hänen työnsä tuo ripauksen arjen lumoa seuraajien elämään.


45,00 €