Puhdistus setti (kivet + suitsukkeet)

Tässä setissä on ekoviljeltyä valkosalviaa, palo santo tikku, seleniitti laatta ja vuorikristallin kärkipala. Puhdista tila suitsukkeilla, voit käyttää joko jompaa kumpaa tai kumpaakin yhdessä ja aseta sen jälkeen seleniitti ja vuorikristalli tilaan puhdistamaan ja kohottamaan tilan energiaa. Tuotesetti toimitetaan laadukkaassa mustassa puuvillapussukassa.

Lisätietoja tuotteista:

Valkoinen Salvia on Shamaanien yksi tärkeä yrtti puhdistusrituaaleissa. Se auttaa ihmistä saamaan tasapainon ja puhdistaa kaikesta negatiivisesta. Se selkeyttää mieltä, antaa viisautta ja lisää henkistä tietoisuutta. Käytetään puhdistamaan tilaa, henkilön auraa, pyhiä ja tärkeitä esineitä yms. Valkosalvia tulee minulle suoraan viljelijältä eli yhteistyökumppanilla on oma maatila Kaliforniassa. Viljelty valkosalvia on luomua eli viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita ja korjuun jälkeen salvia kuivataan huolellisesti perinteitä vaalien. Salvianipun koko on n.10 cm ja halkaisija 3 cm.

Palo Santo tunnetaan myös nimellä pyhä puu ja siinä on makean tuoksuinen trooppinen puun tuoksu. Se puhdistaa negatiivisia henkiä ja energioita, lisää rentoutumista, tuo iloa ja harmoniaa kotiin. Palo Santo kuuluu samoihin puulajeihin, jotka tuottavat frankinsenssin ja mirhaa, mutta sitä löytyy ainoastaan Ecuadorista, Perusta ja Galapagos Saarilta. Palo Santon pyhä maine ajoittuu Inkojen aikaa, jotka käyttivät sitä parantamis- ja puhdistamisseremonioissa. Palo santo tikun pituus n. 11 cm ja paksuus 1 -1,5 cm.

Vuorikristalli (vuorikvartsi/kirkas kvartsi): 

Kärkipalan koko n. 4-5 cm. Kiven merkitys liittyy myös sen mestariparantajan ominaisuuksiin. Kirkas kvartsi on erittäin arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta tilasta tai henkilön mielestä, jotta kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Sitä pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Elämä sopusoinnussa ympäristön ja muiden ihmisten kanssa on yksi tärkeimmistä kiven hyödyistä. Se tallentaa tietoa ja nostaa havaintokykyä. Lisäksi se muodostaa suojelevan esteen sille, ettei negatiiviset energia voi tulla läpi. Kärkipalat ohjaavat aina energiaa siihen suuntaan mihin kärki osoittaa.

Seleniittipala: seleniitti tuo valoenergiaa kotiin eli se on korkeasti värähtelevä kivi. Kristallisoitunut jumalallinen valo, jolla on syvä sisäinen rauha ja meditatiivinen olemus. Erinomainen kivi korjaamaan ja energisoimaan auraa, koska se luo suojelevan kentän ympärille. Ei anna ulkopuolisten vaikutusten tulla läpi. Seleniittiä voi käyttää henkioppaiden kanssa työskentelyyn ja heiltä viestien saamiseen. Pala seleniittiä tilassa luo rauhaa ja valoa ympärilleen. PS: seleniittilaatan päällä voit myös energisoida/puhdistaa toisia kiviä, toki päälle ei mahdu kuin 1-3 kiveä kerrallaan.


22,90 €